Hoeveel creatievelingen kun je in één winkel kwijt? Nooit genoeg! Daarom zijn wij blij dat DecoDirk onze shop-in-shop is komen versterken. DecoDirk maakt vrolijke kunst, zoals schilderijen en kaarten, en kleurrijke kunstige dingen. Door vazen uit de kringloop te ‘pimpen’, geven ze gebruikte voorwerpen een nieuw leven. Met de handgeschilderde geboorteklompjes geef je een bijzonder kraamcadeau.

Vrolijke kunst

Houd je van expressieve en vrolijke kunst, dan moet je zeker een kijkje nemen bij de schilderijen van DecoDirk. Dieren en bloemen spelen een grote rol in de werken. Van een elegant oranje zeepaardje in blauw water, een schaapje met rode ‘krullen’ of zomerbloemen die van het doek lijken af te spatten, daar word je toch instant blij van! Wie voor wat rustigere kleuren gaat heeft ook een ruime keus: een vijftal katten uitkijkend op de lichtjes van de stad, een verliefd vogelechtpaartje met prachtig geïllustreerde veertjes. Zo is er voor ieder interieur wel een passend schilderij.

Veel van de afbeeldingen zijn ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Omdat de prenten alleen bij ons te koop zijn, stuur je zeker weten een uniek kaartje.

Geboorteklompjes

Met geboorteklompjes geef je een uniek en persoonlijk kraamcadeau: twee schattige handbeschilderde houten klompjes met daarop de naam en de geboortedatum van de kleine. De klompjes kunnen ook echt gedragen worden! Je kunt van tevoren aangeven welke illustratie je graag afgebeeld ziet. Wanneer het kindje is geboren, wordt het cadeautje zo snel mogelijk beschilderd met de naam en de geboortedatum.

Weg met de weggooimaatschappij!

Afgedankte spullen een nieuw leven geven is belangrijk voor de mensen achter DecoDirk. Oude vazen die maar in de kringloop blijven staan worden opgefrist met kleurtjes en beschilderingen, zodat ze weer een nieuw huis kunnen opfleuren. Met losse stukken serviesgoed wordt een niet-alledaags vogelvoederhuisje gecreëerd.

Het assortiment van DecoDirk wisselt geregeld, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Meer informatie over DecoDirk is te vinden op www.instagram.com/yka.groenendaal.

Fans van unieke, handgemaakte kunst zijn bij ons aan het juiste adres! Bij Melvin van My Wooden Block Art worden simpele houten blokjes echte kunstobjecten voor aan de muur. Marieke van De Miek Fabriek maakt retro mixed-media kunstwerken op gerecycled hout. Ook Sonja van De Maeckerij vindt recyclen belangrijk. Haar vlaggenslingers, kussens, etuis en meer zijn van hergebruikte stoffen.

Vrolijke kunst met dieren en bloemen

Vrolijke kunst uit Vorden en Epe van DecoDirk

vrolijke kunstprenten en kaarten