Al meer dan 200 jaar is koffiebranderij De Pelikaan gevestigd in de Pelikaanstraat in Zutphen. Ze zijn dan ook een begrip in de regio! Hun bestverkopende koffie- en theesoorten zijn nu ook bij ons in Vorden te koop. Hele bonen of gemalen, van espresso arabica en wiener melange tot mokka melange en cafeïnevrij, verkrijgbaar in 250 grams en kiloverpakking.

Koffielikeur, advocaat en chocolade

Naast de lekkerste koffie uit de regio verkopen we van De Pelikaan ook koffie- en theelikeur en advocaat. Zin in iets zoets? Dan kunnen we de nougat en de chocoladebollen aanraden!

Kwaliteit uit eigen branderij

Op het gebied van koffie streeft De Pelikaan ernaar een product te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De koffie wordt ruw aangeleverd uit het land van herkomst en daarna door hun verwerkt.

Sommige koffiesoorten worden gemelangeerd, andere puur gebrand. Het branden van de koffie gebeurt in hun eigen koffiebranderij, waar nog steeds het oog van de vakman het brandproces bepaalt. Iedere koffiesoort wordt zo gebrand, dat smaak en geur optimaal naar voren komen. Als echte vakmensen kunnen zij hoogwaardige koffiekwaliteiten bieden. En wij dus ook.

Voor meer informatie over De Pelikaan en hun eigen winkels (met koffie- en theeschenkerij en cadeaushop) in Zutphen kun je terecht op https://www.de-pelikaan.nl/

Naast De Pelikaan hebben we nog een bekende ondernemer uit Zutphen in onze winkel, namelijk Bonbonatelier Janson.