Bij Van Sinckel vind je niet alleen Achterhoekse streekproducten, maar ook Franse en Italiaanse. In de schappen van onze deelnemer ItaliaMondo staat een selectie van authentieke, ambachtelijke en biologische producten uit Italië, zoals pasta, sauzen, pesto, olijfolie, honing en wijnen.

Italiaans in Vorden

Vanuit een voorkeur voor het goede van het leven is ItaliaMondo’s passie voor Italië ontstaan. Eten en drinken is daar immers een feest! De bij Van Sinckel verkrijgbare producten, zoals handgemaakte Italiaanse pasta’s, olijfolie uit Abruzzo en biologische balsamico-azijnen, bewijzen dat.

Ook hebben we een uitgebreide keuze uit kwaliteitswijnen, prosecco en rosé. Voor de lekkere trek verkopen we tapenade, chocolade, nougat, koekjes en honing. Daarnaast is er een kleine selectie aan Italiaans servies  en hebben we leuke Italiaanse cadeaupakketten.

ItaliaMondo levert ook kerst- en relatiegeschenken en organiseert evenementen (zoals wijn- en olijfproeverijen en kerstmarkten) voor bedrijven. Voor meer informatie over ItaliaMondo kun je terecht op https://www.italiamondo.nl/

Liever een Frans wijntje?