Bij Van Sinckel vindt u niet alleen Achterhoekse streekproducten, maar ook Franse en Italiaanse. Zo treft u in de schappen van onze deelnemer ItaliaMondo een selectie aan van authentieke, ambachtelijke en biologische producten uit Italië, zoals pasta, sauzen, olijfolie, honing en wijnen.

Italiaans in Vorden

Vanuit een voorkeur voor het goede van het leven is ItaliaMondo’s passie voor Italië ontstaan. Eten en drinken is er immers een feest! De bij Van Sinckel verkrijgbare producten, zoals handgemaakte Italiaanse pasta’s, olijfolie uit Abruzzo en biologische balsamico-azijnen, bewijzen dat.

Ook heeft u een uitgebreide keuze uit kwaliteitswijnen, prosecco en rosé. Voor de lekkere trek verkopen we tapenade, chocolade, nougat, koekjes en honing. Daarnaast is er een kleine selectie aan Italiaans servies te koop en hebben we leuke cadeaupakketten.

ItaliaMondo levert ook kerst- en relatiegeschenken en organiseert evenementen (zoals wijn- en olijfproeverijen en kerstmarkten) voor bedrijven. Voor meer informatie over ItaliaMondo kunt u terecht op hun website: https://www.italiamondo.nl/

Liever een Frans wijntje of een Griekse olijfolie? Die verkopen we ook in onze winkel van o.a. de deelnemers Wijnhandel Smit en Caliture.