De lederen tassen van Saccoo zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De rugtassen, schoudertassen en handtassen van dit bekende Nederlandse kwaliteitsmerk (met Vordense roots) zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn allemaal handgemaakt en plantaardig gelooid. Hierdoor is iedere tas uniek!

Lederen tassen van Saccoo: traditioneel vakmanschap

De Saccoo Leather collectie is het resultaat van traditioneel vakmanschap. Elke tas wordt volledig met de hand gemaakt en geproduceerd van vol rundleder. Het exclusieve looiproces van dit leer neemt enkele weken in beslag. Hierdoor wordt die unieke en authentieke uitstraling verkregen. Het leer krijgt iets het two tone effect, een duurzaam en casual karakter en, ten slotte, zijn unieke patina.

Elke tas is vanwege deze eigenschappen uniek. Geen twee tassen zijn hetzelfde. Het ontwerpen van originele, functionele en stijlvolle casual lederwaren is de kracht van Saccoo. Saccoo heeft zich in een relatief korte periode gevestigd als het leidende merk in haar sector, waardoor de tassen een ‘eyecatcher’ in vele winkels in Europa zijn.

Meer informatie over de tassen van Saccoo vind je op  http://www.saccoo.com/

Klik hier voor al onze deelnemers!