Deelnemer anmata.store staat voor ambachtelijk handwerk. Zij maken houten maatwerk meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten en verkopen deze bij ons in de winkel. Denk hierbij aan tafels, kasten, tuinbanken, stoelen, lampen, fotohouders, spellen, (opberg)kisten, kaarsenstandaards en nog veel meer! Kortom, producten die jouw woon- en leefomgeving mooier en persoonlijker kunnen maken.

Houten maatwerk meubels van duurzame materialen

Voor de realisatie van het ontwerp gebruikt anmata.store uitsluitend massief hout. Steigerhout kan de basis zijn, maar ook luxere, duurdere houtsoorten zoals noten, esdoorn, beuken en plataan worden vaak gebruikt. Het verwerken van gebruikt hout, sloophout of pallethout kan ook tot fraaie producten leiden. Hout wordt dan een tweede leven gegeven, of soms zelfs een derde leven.

Maatwerk & co-creatie

Bij Van Sinckel is slechts een beperkt deel van het assortiment van anmata.store te zien. anmata.store levert ook maatwerk. Zij houden niet van massaproductie.

In samenspraak met jou kan anmata.store producten op maat maken. In een uitgebreid gesprek kun je je wensen kenbaar maken. De keuze uit materiaal, stijl, maat en kleur vormen de basis voor het ontwerp van jouw meubel of accessoire. Het uiteindelijke resultaat is uniek en helemaal passend bij jou. Maak een afspraak via onze winkel of direct via de website van anmata.store.

Prijzen en levertijden zijn afhankelijk van de inhoud van de opdracht, de maatvoering en het gebruikte materiaal. Uitgangspunten bij het bepalen van de prijs zijn de materiaalkosten en een bescheiden arbeidsloon. Ook over de wijze van afleveren en het moment waarop worden maatwerkafspraken gemaakt.

Kwaliteit

Op de geleverde producten krijg je levenslange garantie en nazorg. Slijtage als gevolg van gebruik en gebruik van het product waarvoor het niet bedoeld is vallen hier uiteraard niet onder. anmata.store is pas tevreden als jij tevreden bent.

anmata.store, een store waar houten meubels en woonaccessoires liefdevol, met zorg en aandacht gemaakt worden!

Meer informatie over de houten maatwerk meubels van anmata.store vind je op www.anmata.store

Deze deelnemer is niet de enige in onze winkel met woonaccessoires! Klik hier voor alle deelnemers.

Houten maatwerk meubels en woonaccessoires in Vorden

Houten woonaccessoires handgemaakt Vorden

Handgemaakte houten tuinbanken, kratten, krukken en stoelen in Vorden