The Cosy Country Store verkoopt bij Van Sinckel een uitgebreid assortiment van het echte Poolse Bunzlau Castle servies. Het fraai gedecoreerde servies is stevig, duurzaam en wordt met veel liefde en zorg gemaakt.

Bunzlau Castle servies: handgemaakt vakmanschap

Door de kwaliteit van de materialen en vakmanschap gaat het jarenlang mee. Er is een variëteit aan vormen en kleuren welke prachtig met elkaar combineren. Stel uw eigen decors samen en geniet van de kwaliteit, schoonheid en het gebruiksgemak.

Leuk om te weten is dat alle producten van Bunzlau Castle met de hand worden gedecoreerd! Dit wordt gedaan door zeer vakbekwame ambachtslieden. Hierdoor is elk product uniek in zijn soort.

Cosy Country Store

De eigen winkel van Cosy Country Store is gevestigd in Gorssel. Ze hebben er een grote collectie landelijke kleding en laarzen, maar ook meer modische kleding voor dames en heren. En dan zijn er nog bijzondere meubels en woonaccessoires, zoals o.a. het servies van Bunzlau Castle.

Voor meer informatie over de Cosy Country Store kunt u terecht op hun website: https://www.deleukstewinkel.nl/

Behalve Bunzlau Castle servies verkopen we ook Spaans en Marokkaans servies van Adila Wonen, een klein assortiment theeservies van 6Tea6, en Italiaanse kommen en schaaltjes van ItaliaMondo.

Bunzlau Castle servies bij Van Sinckel Vorden