Wat als je hond overgevoelig of zelfs allergisch is voor bepaalde voeding? Dan zoek je stad en land af naar geschikt eten voor je vierbenige huisgenoot! Dat deed ook de Vordense Marjorie. Maar zij ging nog een stapje verder: onder de naam Natuurlijk van Guus verkoopt zij dit natuurlijke hondenvoer nu bij Van Sinckel. Zodat alle honden, met of zonder allergieën, van dit lekkers kunnen genieten, voor een heel leuk prijsje! Uiteraard zijn alle brokjes, koekjes en snacks uitgebreid getest en goedgekeurd door de naamgever zelf, de labrador Guus.

Hondenvoer zonder granen en toevoegingen

Deze Guus heeft al van jongs af aan problemen met zijn gedrag. Hij is snel overprikkeld en angstig, maar heeft ook last van huidproblemen en een groeistoornis. Doordat Marjorie goed keek naar zijn gedragingen en door gebruik te maken van haar kennis van natuurlijke geneeswijzen, kon ze veel van Guus zijn problemen in een vroeg stadium behandelen.

Goede voeding is uiteraard een belangrijk onderdeel van die behandeling. Het assortiment van Natuurlijk Van Guus is daarom ook heel uitgebreid. Want waar de ene hond wel tegen kan, daar wordt de andere hond ziek van.

Zo zijn veel van de brokken en snacks van dit merk graanvrij en is de basis vlees of vis. Er wordt gebruikt gemaakt van o.a. eend, lam, kalkoen, rund, kip, aardappel, rijst en zalm. De brokken zijn er voor senioren en junioren.

Natuurlijke hondensnacks (ook voor de poes)

Qua snacks verkopen we onder meer gedroogde kippenpootjes, zalmworst, gedroogd vlees van geit of hert, gedroogde zalmhuid, en koekjes met lam en rijst.

We hebben al wat producten op onze eigen honden (en katten!) en de bij ons ‘winkelende’ honden uitgetest. De uitslag is unaniem: we want more! Kom je ook een keer langs met je hond? We hebben een snoeppot met lekkers voor hem of haar klaar staan.

Meer informatie over het graanvrije hondenvoer van Natuurlijk van Guus en de therapieën die Marjorie geeft, is te vinden op dierenbloesems.nl

Behalve voer voor honden verkopen we bij Van Sinckel ook voer voor bijen, hommels en vlinders in de vorm van biologische bloembollen en bloemenzaden! Ook voor handgemaakte houten vogelhuisjes kun je bij ons terecht.