Voor echte smulpups: natuurlijk hondenvoer van Diercentrum Benjie! Zonder gekke ingrediënten, of juist met superfoods . Zodat alle honden, met of zonder allergieën, van dit lekkers kunnen genieten. En dat voor een heel leuk prijsje! Uiteraard zijn alle brokjes, koekjes en snacks uitgebreid getest en goedgekeurd door cursisten van dit Vordense diercentrum.

Hondenvoer zonder granen en gekke toevoegingen

Goede voeding is uiteraard een belangrijk onderdeel van die behandeling. Het assortiment van Diercentrum Benjie is daarom heel uitgebreid. Want waar de ene hond wel tegen kan, daar wordt de andere hond ziek van.

Zo zijn veel van de brokken en snacks van dit merk graanvrij en is de basis vlees of vis. Er wordt gebruikt gemaakt van o.a. eend, lam, kalkoen, rund, kip, aardappel, rijst en zalm.

Natuurlijke hondensnacks (ook voor de poes)

Qua snacks verkopen we onder meer gedroogde kippenpootjes, zalmworst, gedroogd vlees van geit of hert, gedroogde zalmhuid, en koekjes met lam en rijst.

We hebben al wat producten op onze eigen honden (en katten!) en de bij ons ‘winkelende’ honden uitgetest. De uitslag is unaniem: we want more! Kom je ook een keer langs met je hond? We hebben een snoeppot met lekkers voor hem of haar klaar staan.

Voor meer informatie over het natuurlijke hondenvoer van Diercentrum Benjie kijk je op diercentrumbenjie.nl

Behalve voer voor honden verkopen we bij Van Sinckel ook voer voor bijen, hommels en vlinders in de vorm van biologische bloembollen en bloemenzaden!