Sinds juni 2020 verkoopt Geschenkenhuis Beuseker, al vijftig jaar een bekende naam in Steenderen, bij ons speelgoed. Voor bekende namen als My Little Pony, Nerf, Play-Doh, Lego, Little Dutch, Mondo Motors, Jumbo en Barbie kun je nu dus ook bij ons terecht, waardoor we weer een beetje een speelgoedwinkel in Vorden hebben.

Speelgoedwinkel in Vorden

Veel Vordense kinderen zullen warme herinneringen hebben aan de speelgoedwinkel van de familie Sueters aan de Dorpsstraat 15. Nadat zij stopten, was er even geen goed speelgoedaanbod meer in het dorp. Van Sinckel is, op hetzelfde adres, gelukkig in dat gat gesprongen. Voor ieder kind hebben we iets.

Zoek je een klein, goedkoop cadeautje voor een jarig vriendje of vriendinnetje? Die maak je vast heel blij met een mooie raceauto, Lego of een schattige My Little Pony. Speel je het liefste buiten? Ga dan voor een stoere kruisboog of een Nerf-gun. En als je opa en oma héél lief aankijkt, mag je misschien wel een knikkerbaan of goocheldoos van ze uitzoeken! Terwijl jij nadenkt over welke je het allerallerliefste wilt, kunnen zij ondertussen ons aanbod van babyspeelgoed bekijken, voor de nieuwste aanwinst in de familie.

Natuurlijk ontbreken favorieten als slijm en Pokémon niet, en hebben we een ruime selectie klassiekers zoals knikkers, elastiek, bellenblaas, stoepkrijt, dartboards en springtouwen.

Meer informatie over Geschenkenhuis Beuseker is te vinden op www.beuseker.nl

Bij Van Sinckel verkopen we nog meer leuke cadeautjes voor baby’s en kinderen!

Speelgoed van Little Dutch in Vorden speelgoedwinkel

Speelgoed voor peuters in Vorden