Maak of verkoop je prachtige producten en wil je deze presenteren aan een breder publiek? Heb je een webshop, maar is een fysiek verkooppunt een welkome aanvulling? Van Sinckel is altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die creativiteit, smaak, vakmanschap en de Achterhoek naar de winkel brengen!

Wij zorgen voor de dagelijkse verkoop

Binnen ons concept vinden wij het belangrijk dat deelnemers betrokken zijn. Daarom organiseren we deelnemersavonden en blijven we in gesprek met alle deelnemers over de voortgang van de winkel, jouw aandeel daarin en hoe we elkaar kunnen versterken.

Van Sinckel zorgt voor de dagelijkse verkoop van uw producten, dus je hoeft niet zelf in de winkel aanwezig te zijn. Je komt alleen langs om je schap of tafel zo nodig bij te vullen, opnieuw in te richten en/of voor de gezelligheid!

Hoe werkt het?

Je huurt bij ons per vierkante meter. De prijzen daarvan staan hieronder. Verder vragen wij 10% commissie over de verkoop.

Een eerste huurcontract duurt minimaal 6 maanden. Vervolgens kun je telkens verlengen met minimaal 6 maanden.

Huurprijzen (excl. BTW):
  • 1 m2 € 41,50 per maand
  • 2 m2 € 37,50 per maand per m2
  • vanaf 3 m2 € 35,00 per maand per m2

Neem voor meer informatie contact op met Riske Legtenberg-Lourens op 06-40569937 (alleen tijdens onze openingstijden) of via ons contactformulier. Uiteraard ben je ook welkom in de winkel!

Van Sinckel
Dorpsstraat 15B
7251 BA Vorden
Tel. 06 405 69 937

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag:
10-17 uur

Volg ons op Facebook