Klaar voor kerst

Kies nu alvast je kerstpakket voor relaties of collega’s die je een attentie gunt tegen het eind van dit bijzondere jaar. Of voor familie, voor straks onder de boom. Wie nu bestelt is al klaar in de drukke feestmaand. De kerstpakketten staan voor je klaar in de winkel in Vorden of bestel direct hier online.
Er zijn 6 standaardpakketten van variërend van €19,50 tot €44,95. Het ene pakket bevat een proeverij van Achterhoekse streekproducten, het andere pakket is luxe en uitgebreid.

Koop lokaal

Door voor onze (Achterhoekse) kerstpakketten te kiezen, steun je in één keer meerdere lokale ondernemers. De lekkerste wijnen, biertjes en kazen – gewoon van om de hoek.
In de winkel staan meer voorbeeldpakketten klaar, met lekkernijen maar ook met (sfeer)cadeaus. Zelf een kerstpakket samenstellen kan ook. We helpen je daar graag bij en uiteraard pakken we alles mooi in. Het is een feest om gulle gevers én ontvangers blij te maken met zo’n feestelijk verpakt cadeau.

De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De inhoud is per pakket uniek. De ene jam is de andere niet, het ene biertje is donker en het andere blond en zo zijn bij Van Sinckel heel veel verschillende cadeaus, snacks en dranken verkrijgbaar. De voorgestelde verwenpakketten stellen wij per bestelling samen op thema, maar kunnen in detail iets afwijken van wat je in de webshop op de foto ziet. Gegarandeerd zit in elk pakket voor dezelfde waarde aan prachtige producten uit het gevarieerde aanbod van de verschillende ondernemers in de winkel.