De unieke kerstpakketten van Van Sinckel

In onze bijzondere conceptstore vinden meer dan 30 lokale ondernemers een eigen plek voor hun unieke producten.

Of je nu op zoek bent naar Achterhoekse streekproducten, Italiaanse lekkernijen, of luxe koffie of thee van lokale bedrijven voor in het kerstpakket, in ons assortiment vind je het allemaal.

Wil je een minder traditioneel kerstpakket, dan is er ook een ruime keuze aan feestelijke cadeaus: van gezellige kaarsjes en zelfgebreide wollen handwarmers tot Bunzlau servies en producten met de Achterhoekse vlag.

Kerstpakket met snoep, sap, chips, kaas, bier, nootjes en bonbons van lokale en Achterhoekse ondernemers

Hoe werkt kerstpakketten bestellen bij Van Sinckel?

 • Stel zelf je kerstpakketten samen, zodat je altijd een persoonlijk tintje geeft aan je geschenk
 • Laat het grotendeels aan ons over en ons enthousiaste team zorgt voor een pakket dat indruk maakt. Zo word je zelf ook verrast!
 • Kerstshoppen met je team, speciaal voor diegenen die graag een speciale ervaring willen. Kom met je team naar de winkel en beleef een gezellige avond. Jullie kiezen de mooiste geschenken en pakketten uit onder het genot van een glaasje glühwein en kerstmuziek
 • Een cadeaubon blijft altijd welkom, zo kunnen de ontvangers in hun eigen tijd een cadeau of cadeaumand uitkiezen in onze winkel

We hebben in 2023 geen webshop met standaard kerstpakketten, omdat onze ervaring is dat men liever een kerstpakket op maat geeft.

 

Zelf een kerstpakket samenstellen

Wie liever zelf een pakket samenstelt, is bij ons op het juiste adres.

Met maar liefst 35 winkeltjes in 1 winkel en dus heel veel verschillende producten (food en non-food) is er een uitgebreide keuze. We helpen je daar graag bij en uiteraard pakken we alles mooi in.

Het is een feest om gulle gevers én ontvangers blij te maken met zo’n feestelijk verpakt cadeaupakket op maat!

Van Sinckel biedt de mogelijkheid om een veelzijdig kerstpakket samen te stellen met allerlei projecten van verschillende lokale ondernemers.

 

Hierbij denken de medewerkers van Van Sinckel graag mee om het kerstgevoel zo goed mogelijk in het kerstpakket weer te geven.

 

Voor ons een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Boukje Bouwmeister – Kompaan College

Laat ons een kerstpakket samenstellen

Vind je het moeilijk om een kerstpakket samen te stellen of ontbreekt je de tijd? Wij helpen je!

Je hoeft niet eens naar de winkel te komen, bestellen kan ook telefonisch/WhatsApp of per email:. We denken graag met je mee om een gevarieerd kerstpakket te creëren dat helemaal bij jullie organisatie past.

 1. Vertel ons wat je ongeveer in gedachten hebt voor de inhoud (bijvoorbeeld streekproducten, maar ook kaarsen of een gezelschapsspelletje)
 2. Hoeveel het mag kosten per pakket
 3. En op welke datum de pakketten klaar moeten staan

Wij zorgen ervoor dat op de afgesproken datum je pakketten feestelijk verpakt voor je klaar staan in de winkel! In overleg is bezorgen (in Vorden en omgeving) ook mogelijk.

 

Gezellig kerstshoppen met je team (ook op locatie)

Ook in 2023 in het weer mogelijk om te komen kerstshoppen bij Van Sinckel! Na sluitingstijd gaat onze shop-in-shop exclusief voor jullie open.

Onder het genot van sfeervolle kerstmuziek en een hapje en drankje, wandel je samen met je collega’s tussen de schappen. Ondertussen vullen jullie je mandjes met de mooiste producten van onze ondernemers.

Ga je voor die heerlijke Achterhoekse wijntjes, die speciale koffieblend die je altijd al wilde proberen, of een paar handgebreide wollen handwarmers?

Of ga je voor dat ene bijzondere cadeau?

In plaats van een samengesteld pakket, kun je tijdens het kerstshoppen ook kiezen voor één duurder cadeau dat jouw hart sneller laat kloppen.

Bijvoorbeeld een handgemaakte keramieken vaas, een schattig pyjamaatje voor een (klein)kind, of een sieraad van edelstenen. Hier staan alle deelnemers van Van Sinckel en hun producten.

Zo gaat iedereen gegarandeerd naar huis met een kerstpakket of kerstcadeau dat perfect bij ze past!

Het is altijd weer de vraag, wat geef ik mijn medewerkers met kerst? Nou, je laat ze gewoon zelf hun kerstpakket uitzoeken en dat kan dus bij van Sinckel!

 

Met ons team zijn we hartelijk ontvangen met een kop koffie en wat lekkers. Daarna kon iedereen naar wens iets uitzoeken.

 

Dat viel niet mee, zoveel keus.

 

De een ging voor een lekkere warme sjaal, de ander voor sieraden, voor streekproducten of iets om te spelen voor de kinderen.

 

Een gezellig teamuitje en ieder een kerstcadeau naar wens. Wat wil je nog meer.

 

Monique Horstink – Boerderijwinkel Fruitbedrijf Horstink

 

Kerstshoppen op locatie

Kun je niet naar ons komen? Geen probleem, wij komen naar jou!

Onze mobiele kerstmarkt brengt de beste producten direct naar jouw kantoor of bedrijfslocatie. Zo creëer je een bijzondere kerstmarktbeleving, zonder dat je team de deur uit hoeft.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid, bel/WhatsApp of email dan.

Koop lokaal

Door voor onze (Achterhoekse) kerstpakketten te kiezen, steun je in één keer meerdere lokale ondernemers. Want de lekkerste wijnen, biertjes en kazen – die komen gewoon van om de hoek!

De wijnen, biertjes, chips, worst, mosterd, chutneys, pindakaas, sappen, theeën, bonbons en meer voor in onze pakketten komen van o.a. deze lokale ondernemers:

 • Boerderijwinkel fruitbedrijf Horstink (Rha)
 • De Goed Gevulde (worstjes uit Halle)
 • Bronckhorster Brewing Company (bier uit Rha)
 • De Pelikaan (koffie en thee uit Zutphen)
 • Bonbonatelier Janson (chocolade uit Zutphen)
 • Van Thuys (pindakaas uit Lochem)
 • Groot Antink (chutneys en jams uit Groenlo)

 

Cadeaubon voor kerst

Twijfel je toch nog? Kies dan voor gemak, flexibiliteit en de zekerheid van een glimlach met de cadeaubon van Van Sinckel!

We hebben de cadeaubon van Van Sinckel in ons kerstpakket gedaan voor ons personeel, omdat dit goed aansluit bij lokale producenten en producten waar we graag mee (samen)werken in ons duurzame en lokale grand-café/hotel.

 

Nico Mensink – Grand Café en Hotel Gravin Van Vorden