Als je je vader wil verrassen deze zondag, dan moet je bij ons zijn! Bij Van Sinckel heb je een uitgebreide keuze aan lekkere, handige, originele en sportieve producten voor iedere vader, bonuspapa, opa en schoonvader. Dit zijn de 16 leukste vaderdagcadeautjes uit onze winkel.

De leukste cadeaus voor Vaderdag

 • Voor de visliefhebber: fijnproevers zijn dol op de vis in blik van onze deelnemer De Blikjesfabriek. De mediterrane visjes zijn lekker, duurzaam, gezond en ook nog eens prachtig hip verpakt. Geef als cadeau vier blikjes in een leuke cadeauverpakking (ongeveer €16,00) en daarbij het smakelijke boek Vis Uit Blik van Bart van Olphen (€12,50)
 • Voor de allerliefste vader: duidelijk kun je het niet maken! Deze tekstborden voor vaders en opa’s zijn van MijnSnuisterij. De kleintjes kosten €1,95 en de grote 4 à 5 euro.
 • Voor de (o)pa met technisch inzicht (of die dat denkt te hebben): technisch speelgoed van Clementoni. Samen met zijn (klein)kind leert hij zo alles over aerodynamica, vliegtuigen en de werking van hefbomen en tandwielen. We hebben ook sets met andere onderwerpen. (€19,95)
 • Voor de handige vader: een bouwpakket voor een vogelhuisje (€14,95) gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van dit merk, Cadeaus Met Een Missie, verkopen we ook een stoere papa-zeep (€7,45).
Vaderdag cadeaus tekstbord vogelhuisje vis in blik technisch speelgoed
Vis in blik en kookboek van De Blikjesfabriek; technisch speelgoed van Keigoed Speelgoed; vogelhuisje en zeep van Cadeaus Met Een Missie; tekstborden van MijnSnuisterij
 • Voor de sportieve vader: verras hem met een echte Macpac rugtas voor zijn wandeltochten. Deze heeft een praktische grootte, heel veel vakjes en draagt comfortabel. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren (€89,95). Ook van Rene Vos is de speciale cooldown pet van Hatland (€29,95). Dit lichtgewicht model heeft een afneembaar stukje dat 5 tot 10 uur koel blijft als je het nat maakt! Ideaal voor de hete zomers.
 • Voor de vleesliefhebber: deze Franse droge worsten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Kies uit walnoot, knoflook, kerrie-komijn, provence en peper. (€4,00, drie voor €10,50)
 • Voor de koffieverslaafde vader: geef hem met een cadeaupakket met verschillende soorten koffie van De Pelikaan, de bekende Zutphense koffiebrander. Zo heeft hij een melange voor elk moment van de dag. (per zak à 250 gram €5,50, verkrijgbaar in bonen en gemalen). Geef erbij een fles stroopwafel- of koffieroomlikorette (€5,95 en €3,95)
 • Voor de hippe vader: Dubbel Op bierlikeur van Pineut. Het biertje giet je in de fles met smaakmakers zoals mango en jeneverbessen. Voeg er nog wat jenever of wodka aan toe en na drie weken heb je een zelfgebrouwen likeur. (€14,95)
Vaderdag cadeaus koffiepakket tekstbord likeur
De rugzak en pet van Rene Vos; tekstborden van MijnSnuisterij; koffie van De Pelikaan; Pineut bierlikeur van De Hippe Keuken; worsten van Droge Worst & Honing
 • Voor de echte Achterhoeker: een Achterhoekse pet! Dit unieke ontwerp is van Erik Rave en vooralsnog alleen bij ons te koop. Wees er snel bij, want ze vliegen de deur uit. Op Facebook vind je wat meer info over dé enige echte Achterhoekse pet. (€19,95)
 • Voor de Zwarte Cross en Manana Manana vader: met een Achterhoekse vlag, een Achterhoekse wimpel, een zonnebril van De Feestfabriek en een Nozem-likeurtje in de hand kan niemand hem deze zomer op de festivals meer aanzien voor Tukker. De grote vlag kost €16,00, de kleine €9,00 en de wimpel €22,00. Het Nozem-cadeaupakket is €17,50. Voor de grote Nozem ben je €16,50 kwijt en en voor het klein Nozempje betaal je 1 euro.
Vaderdag achterhoeks pakket
Vlag, wimpel en Nozem-likeur van De Feestfabriek; pet van Erik Rave
 • Voor de vader die graag een biertje lust: die geef je natuurlijk een bierpakket! Deze set van vier verschillende speciaalbiertjes komt van de Achterhoekse Bronckhorster Brewing Company. Een pakket kost 12,95. Het bijbehorende glas is €4,95.
 • Voor de dierenvriend: een leuk cadeau is deze combinatie van een mok en snijplank Shopsmuk. Je kunt kiezen uit prints van o.a. kreeften, poedels, vissen en teckels. (mok €10,00; serveerplank €25,00)
 • Voor de chocoladeliefhebber: een set met steeksleutels, moersleutels, spijkers en ander gereedschap. Niet van chroom-vanadium, maar van pure of melkchocolade. Uiteraard van Bonbonatelier Janson. (€14,50)
 • Voor de handyman: hoe handig is deze houten krat om gereedschap (of flessen wijn of iets heel anders) in op te bergen? De krat is handgemaakt door anmata.store en voorzien van een een strakke afdruk door De Miek Fabriek. (€28,00)
 • Voor de stijlvolle vader: een klassieke lederen portemonnee van Saccoo. Er is ruimte voor contant geld en pasjes. Verkrijgbaar in zwart, bruin, grijs en cognac. (€44,95)
Vaderdagcadeautjes bierpakket mok portemonnee
Bierpakket van Bronckhorster Brewing Company; portemonne van Saccoo; serveerplank en mok van Shopsmuk; handyman krat van anmata.store; chocolade gereedschap van Bonbonatelier Janson

Cadeaupakket of cadeaubon voor Vaderdag

Uiteraard hebben we nog veel meer leuks voor Vaderdag. Kom binnen en zoek iets moois uit, we hebben wat in alle prijsklassen.

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om een cadeaumand samen te stellen met daarin bijvoorbeeld allerlei Achterhoekse streekproducten. Weet je echt niet wat cadeau te doen? Geef dan een Van Sinckel-cadeaubon zodat hij zelf iets kan uitzoeken bij ons.

ps: ben je je moeder, bonusmama of oma nog een cadeautje verschuldigd voor Moederdag? Hier vind je de beste cadeautjes voor Moederdag!