Op zoek naar kwalitatieve en mooie outdoorkleding in Vorden? Van Sinckel-deelnemer Rene Vos Outdoor & Sports, al zo’n 15 jaar de grootste buiten- en wintersportspeciaalzaak in het Oosten van het land, verkoopt in onze winkel onder andere sportieve kleding en rugzakken.

Wintertruien en softshell jassen

Zo hebben wij rugzakken van MacPac, maar ook warme wintertruien, regenkleding, sportieve jacks, softshell jassen, truien en shirts van o.a. Weird Fish, Regatta, CMP en Schöffel. Deze merken zijn niet alleen kwalitatief hoogstaand, enkele ervan zijn ook actief bezig met duurzame, ecologische en eerlijke kleding.

Dé buitensportspeciaalzaak van Oost-Nederland

René Vos Outdoor en Sports is al zo’n 15 jaar de grootste buiten- en wintersportspeciaalzaak van Noord- en Oost-Nederland. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van wandelen, buitensport, kamperen, wintersport, en nog veel meer. Je vindt de buitensportwinkels van René Vos in Gorssel en in Apeldoorn.

Meer informatie over Rene Vos Outdoor & Sports staat op https://www.rene-vos.nl/

Bij Van Sinckel hebben we ook kleding van Tine Mode, zelfgemaakte warme sjaals en mutsen van PAM en van Catootjes (o.a. alpacawol), en tassen van Beansbag, MijnSnuisterij en Saccoo. Ben je graag buiten in de bossen met je hond? Neem dan meteen een zak lekkere natuurlijke hondensnacks van Natuurlijk van Guus mee!