Wist je dat er in Bronckhorst een brouwerij staat waar prijswinnende ambachtelijke bieren gecreëerd worden? De bieren van de Bronckhorster Brewing Company worden met liefde en passie gebrouwen in de ambachtelijke brouwerij in Rha, een buurtschap in het buitengebied van het kleine stadje Bronkhorst.

Ambachtelijke bieren

In de brouwerij met zijn kenmerkende koperen ketels worden diverse ambachtelijke bieren gebrouwen. Brouwmeester Steve Gammage brouwt zijn bieren voor de echte bierliefhebber. De brouwsels worden in kleine batches (hoeveelheden) gebrouwen, zodat je de passie en het vakmanschap van de brouwer kunt proeven. De Bronckhorster Brewing Company werkt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, de beste moutsoorten en verfijnde hopsoorten.

Bij Van Sinckel verkopen we van de Bronckhorster Brewing Company zowel losse flesjes als geschenkverpakkingen. Leuk voor in een pakket met Achterhoekse streekproducten!

Dankzij Sander Pardijs Wijnhandel & Slijterij Vorden koop je deze biertjes bij ons. Voor meer info over de brouwerij zelf kun je terecht op https://www.bronckhorster.beer/

Drink je liever een wijntje dan bier? Geen probleem! Bij Van Sinckel verkopen we wijnen van Wijnhandel Smit en ItaliaMondo. Liever geen alcohol? Deelnemer Fruitbedrijf Horstink verkoopt heerlijke vruchtensappen van eigen boomgaard bij ons. Ook voor koffie en thee kun je bij ons terecht, dankzij onder andere De Pelikaan.