Kinderen beleven plezier aan spelen én spelenderwijs leren ze veel! Goed speelgoed is daarbij onmisbaar en dat is dan ook waar Keigoed zich op richt. Bij Van Sinckel verkopen we spelletjes, knutselspulletjes, wetenschapsspellen, puzzels, en nog veel meer. Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom bieden wij speelgoed aan van gedegen merken, zoals Djeco, Hape en New Classic Toys.

Weer speelgoed in Vorden aan de Dorpsstraat 15b!

Keigoed Speelgoed zorgt steeds voor een vernieuwend aanbod bij Van Sinckel. Of het nu voor een verjaardagscadeautje is of voor een verrassing tussendoor; hier kun je slagen en je hoeft er niet eens ver voor te rijden. Keigoed Speelgoed is, net als ons, van mening dat een leuk winkelaanbod bijdraagt aan een dorp dat leeft. Een shop-in-shop is een fantastische manier om in een dorp een gevarieerd aanbod van kwaliteitsspeelgoed op peil te houden. Zo hoef je voor je aankopen niet ver weg en je kunt een product nog eens vasthouden voor je het koopt.

Meer informatie over Keigoed Speelgoed vind je op hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/keigoedspeelgoed/

Bij Van Sinckel verkopen we nog meer leuke dingen voor baby’s en kinderen. Zo heeft Eridri een mooi assortiment van Feetje babykleding. De Maeckerij maakt haar duurzame vlaggenslingers, etuitjes, sieraden en schattige vestjes van gerecyclede stoffen helemaal zelf.

speelgoed in Vorden bij Van Sinckel