Deelnemer anmata.store verkoopt bij ons in de winkel unieke, handgemaakte binnen- en buitenmeubelen en woonaccessoires. Denk hierbij aan stoere tafels en kasten, tuinbanken, stoelen, kaarsenstandaards en serveerplanken. Alles is gemaakt van massief hout, zoals steigerhout. Maar gebruikt hout, sloophout, pallethout en andere houtsoorten worden eveneens gebruikt.

Steigerhouten meubels in Vorden

De producten die je bij Van Sinckel kunt bewonderen en kopen, zijn enkele voorbeelden van wat anmata.store tot nu toe gemaakt heeft. Maar anmata.store levert ook maatwerk. Wil je een kast met speciale afmetingen of heb je een ontwerp voor een stoel in uw hoofd maar ben je niet zo handig met hout? In een persoonlijk gesprek worden je woonwensen in beeld gebracht en in samenspraak met jou worden deze vertaald naar een concreet product. Aandacht en zorgvuldigheid zijn vanzelfsprekend. De keuze uit materiaal, stijl, maat en kleur vormen de basis voor het ontwerp van uw meubel of accessoire. Het uiteindelijke resultaat is uniek en helemaal passend bij je stijl.

Prijzen en levertijden van de producten van anmata.store zijn afhankelijk van de inhoud van de opdracht, de maatvoering en het gebruikte materiaal. Vooraf worden hierover goede afspraken gemaakt.

Stijlvol en duurzaam

anmata.store maakt van je huis en tuin een omgeving waar je je comfortabel en op je gemak voelt. Gecreëerd met mooie, stijlvolle, duurzame meubelen en accessoires, die je persoonlijke leef- en woonstijl benadrukken. anmata.store is puur en oprecht. Zorgvuldig, liefdevol en aandachtig. Dat is onze kracht die ook terug te vinden is in onze producten die hun weg vinden naar tevreden klanten. Als jij blij wordt van je aankoop bij anmata.store, dan zijn wij dat ook!

Voor meer informatie over anmata.store kunt u ook terecht op hun website: www.anmata.store

Bij Van Sinckel vind je ook handgemaakte houten meubelen en bijenhotels van Marope. Zo is onze grote leestafel in het midden van de winkel door hen gemaakt! Voor kleine houten woonaccessoires, zoals grappige tekstborden, kun je terecht bij MijnSnuisterij.