Deelnemer anmata.store verkoopt bij ons in de winkel unieke, handgemaakte binnen- en buitenmeubelen en woonaccessoires. Denk hierbij aan stoere tafels en kasten, tuinbanken, stoelen, kaarsenstandaards en serveerplanken. Alles is gemaakt van massief hout, zoals steigerhout. Maar gebruikt hout, sloophout, pallethout en andere houtsoorten worden eveneens gebruikt.

Steigerhouten meubels in Vorden

De producten die je bij Van Sinckel kunt bewonderen en kopen, zijn enkele voorbeelden van wat anmata.store tot nu toe gemaakt heeft. Maar anmata.store levert ook maatwerk. Wilt u een kast met speciale afmetingen of heeft u een ontwerp voor een stoel in uw hoofd maar bent u niet zo handig met hout? In een persoonlijk gesprek worden uw woonwensen in beeld gebracht en in samenspraak met u worden deze vertaald naar een concreet product. Aandacht en zorgvuldigheid zijn vanzelfsprekend. De keuze uit materiaal, stijl, maat en kleur vormen de basis voor het ontwerp van uw meubel of accessoire. Het uiteindelijke resultaat is uniek en helemaal passend bij uw stijl.

Prijzen en levertijden van de producten van anmata.store zijn afhankelijk van de inhoud van de opdracht, de maatvoering en het gebruikte materiaal. Vooraf worden hierover goede afspraken gemaakt.

Stijlvol en duurzaam

anmata.store maakt van uw huis en tuin een omgeving waar u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Gecreëerd met mooie, stijlvolle, duurzame meubelen en accessoires, die uw persoonlijke leef- en woonstijl benadrukken. anmata.store is puur en oprecht. Zorgvuldig, liefdevol en aandachtig. Dat is onze kracht die ook terug te vinden is in onze producten die hun weg vinden naar tevreden klanten. Als u blij wordt van uw aankoop bij anmata.store, dan zijn wij dat ook!

Voor meer informatie over anmata.store kunt u ook terecht op hun website: www.anmata.store

Bij Van Sinckel vindt u ook handgemaakte houten meubelen van Marope, zoals onze grote leestafel in het midden van de winkel. Voor houten woonaccessoires kunt u terecht bij MijnSnuisterij. Deelnemer Adila Wonen verkoopt prachtige aardewerken schalen uit Marokko en Spanje.