Ook in 2023 in het weer mogelijk om te komen kerstshoppen bij Van Sinckel! Na sluitingstijd gaat onze shop-in-shop exclusief voor jullie open.

Klik hier als je op zoek bent naar kerstpakketten op maat

Onder het genot van sfeervolle kerstmuziek en een hapje en drankje, wandel je samen met je collega’s tussen de schappen. Ondertussen vullen jullie je mandjes met de mooiste producten van onze ondernemers.

Ga je voor die heerlijke Achterhoekse wijntjes, die speciale koffieblend die je altijd al wilde proberen, of een paar zelfgebreide wollen handwarmers?

Kerstpakket of toch een kerstcadeau?

Of ga je voor dat ene bijzondere cadeau? Want in plaats van een samengesteld pakket, kun je ook kiezen voor één duurder cadeau dat jouw hart sneller laat kloppen. Misschien een handgemaakte vaas, een kasjmier sjaal of een sieraad met edelstenen?

Kijk hier waaruit je allemaal kunt kiezen!

Zo gaat iedereen gegarandeerd naar huis met een kerstpakket of kerstcadeau dat perfect bij ze past!

Het is altijd weer de vraag, wat geef ik mijn medewerkers met kerst? Nou, je laat ze gewoon zelf hun kerstpakket uitzoeken en dat kan dus bij van Sinckel!

 

Met ons team zijn we hartelijk ontvangen met een kop koffie en wat lekkers. Daarna kon iedereen naar wens iets uitzoeken.

 

Dat viel niet mee, zoveel keus!

 

De een ging voor een lekkere warme sjaal, de ander voor sieraden, voor streekproducten of iets om te spelen voor de kinderen. Een gezellig teamuitje en ieder een kerstcadeau naar wens. Wat wil je nog meer.

 

Monique Horstink – Boerderijwinkel Fruitbedrijf Horstink

Kerstshoppen op locatie

Kun je niet naar ons komen? Geen probleem, wij komen naar jou!

Onze mobiele kerstmarkt brengt de beste producten direct naar jouw kantoor of bedrijfslocatie. Zo creëer je een bijzondere kerstmarktbeleving, zonder dat je team de deur uit hoeft.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Bel, WhatsApp (0640569937) of email ons.