Vis uit blik is helemaal van deze tijd en lekkerder dan ooit! De Blikjesfabriek heeft daarom een selectie gemaakt van de lekkerste duurzame vis uit Portugal. Van tonijn, sardientjes, makreel, mosselen tot octopus. Gezond en heerlijk van smaak en ook nog eens prachtig verpakt!

Duurzame Portugese vis: van tonijn tot mosselen

De vis uit onze blikjes wordt op een duurzame manier en in het juiste seizoen gevangen, wanneer de kwaliteit van de vis op zijn best is. Bovendien wordt de vis vrijwel direct na de vangst ingeblikt, zodat de voedingsstoffen bewaard blijven. Er zijn geen conserveringsmiddelen nodig.

Mar Portuguez

De bijzondere collectie Mar Portuguez wordt exclusief verkocht door De Blikjesfabriek. Deze collectie bestaat uit 14 blikjes met 14 vissoorten, bereid door 14 Portugese chef-koks. Benieuwd? Kom snel naar Van Sinckel voor deze heerlijke blikjes!

Santos Conservas en Santa Catarina

Behalve het merk Mar Portuguez verkoopt De Blikjesfabriek bij ons ook andere bekende Portugese merken, zoals Cego do Maio, Porthos, Briosa, Santa Catarina en Santos Conservas.

Meer informatie over De Blikjesfabriek vind je op hun website: https://deblikjesfabriek.nl/

Eet je liever vlees dan een visje? Bij Van Sinckel verkopen we slow food rundvlees van Marope en droge worst van Droge Worst & Honing.