Komende zondag, 12 mei, is het weer Moederdag. Weet je nog niet wat je je moeder, schoonmoeder of bonusmama gaat geven? Wij maken het je makkelijk en tippen de 10 leukste moederdagcadeaus uit onze winkel. Vriendelijk geprijsd, dus voor alle budgetten.

De leukste moederdagdagcadeaus

Chocolade, thee en een tekstbord voor een gezellige Moederdag
Chocolade, thee en een tekstbord voor een gezellige Moederdag
  • Voor de moeder die van stijlvolle sieraden houdt: een leren armbandje met een echte barok parel van BeansBag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. (€11,95)
  • Voor de moeder die graag Italiaans kookt: een verrassingspakket met Italiaanse producten van ItaliaMondo. Dit voorbeeldmandje kost €24,95 en bevat een flesje olijfolie, biologische pasta, tomatensaus, flesje balsamicoazijn, potje pesto en dipstokjes.
Echte parels en een Italiaans pakket Moederdag
Armbandjes met echte parels en een smakelijk Italiaans pakket met o.a. pasta en olijfolie
  • Voor de Achterhoekse moeder die van een lekker wijntje houdt: we tippen de Achterhoekse wijnen van Wijnhandel Smit. Verkrijgbaar in wit, rood en rosé. (10 tot 12 euro per fles)
  • Voor de moeder die van het mooie échte Bunzlau servies houdt: begin Moederdag goed en verblijd haar met een Bunzlau eierdopje (€11,95) en mok (€14,95) (met verse jus d’orange) bij het ontbijt op bed.
Bunzlau eierdopjes en mokken en Achterhoekse wijnen voor Moederdag
Bunzlau servies voor een lekker ontbijt op bed, en Achterhoekse wijnen voor wat later op de dag
Voor sportieve en tuinierende moeders
Voor sportieve en/of tuinierende moeders
Zachte en warme gebreide en gehaakte omslagdoeken en een cadeaumand met lekkers voor Moederdag
Zachte, warme omslagdoeken ( gebreide en gehaakte) en een cadeaumand gevuld met lekkers zoals fudge, thee en bakmix voor muffins

Cadeaupakket of cadeaubon voor Moederdag

Uiteraard hebben we nog veel meer leuks voor Moederdag! Kom binnen en zoek iets moois uit, we hebben wat in alle prijsklassen. Vergeet niet om er een lief kaartje bij te doen!

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om een cadeaumand samen te stellen met daarin allerlei lekkernijen of misschien wel leuke (woon-)accessoires. Weet je echt niet wat haar cadeau te doen? Geef dan een Van Sinckel-cadeaubon zodat ze zelf iets kan uitzoeken bij ons.