Bloemetjes en Bijtjes

De lente begint deze maand. Dat is ook de tijd dat steeds meer insecten zoals bijen wakker worden en op zoek gaan naar voedsel en nestgelegenheden. De Bijenstichting heeft daarom hun stand aangevuld met zaden en bloembollen van vlinder- en bijenbloemen zoals korenbloem, goudsbloem, lavendel, incarnaatklaver, zonnebloem en Oost-Indische kers. Alles biologisch! Waarom dat zo belangrijk is, blijkt maar weer uit een recent onderzoek waarover onder andere Trouw berichtte: Drentse burgers meten landbouwgif in bodem en vinden 57 middelen.

Behalve de bollen en zaden verkoopt De Bijenstichting nu ook bijenhotels en leerzame kijkkasten bij ons.

De Bijenstichting

Lentemode

De lente is ook een goed moment om de garderobe te updaten. Tine Mode heeft de voorjaarscollectie gebracht: veel vrolijke kleuren, drukke prints, sportieve jurkjes en gestreepte broeken.

Tine Mode

Omdat het ook in de lente niet alle dagen aangenaam weer is, heeft PAM hippe mhaak- en breisels haar stand gevuld met voorjaarsvriendelijke sjaals en mutsen in mooie, zachte kleuren. Ook zijn er enkele grappige woonaccessoires bijgekomen, zoals een gebreid lampje!

PAM hippe mhaak- en breisels


Beansbag heeft de collectie uitgebreid met een staptasje en clutch in één, die je op 3 verschillende manieren kunt dragen. Uiteraard allemaal van leder.

Beansbag

Scrunchies zijn weer helemaal terug! De stoffen haarelastieken waren hot in de jaren ’80 en zijn nu ook weer een musthave. MijnSnuisterij verkoopt ze bij ons, naast tassen, sieraden, sjaals, horloges en andere accessoires.

MijnSnuisterij

Kraamcadeau’s

We hadden ze een poosje geleden al aangekondigd op onze Facebookpagina: de groeimeters van anmata.store. Een leuk item voor op de slaapkamer van de baby. Een leuk kraamcadeau!

anmata.store

Nog meer mooie en schattige kraamcadeaus vindt u bij Eigenwijz en Keigoed Speelgoed. Eigenwijz heeft het assortiment baby- en dreumeskleding van Feetje uitgebreid met o.a. grotere maten (tot 104). Keigoed Speelgoed heeft leuke nieuwe voorleesboekjes en ook de populaire muziekdoosjes zijn weer terug.

Keigoed Speelgoed

Thee en een mooi gesprek

Naast kaarten verkoopt Naturalflowercards nu ook glazen potjes met ’thee en een mooi gesprek’ bij ons. De potjes zijn gevuld met thee, een thee-ei, een lepeltje en een setje kaarten met thema-vragen. Een leuk cadeau voor een bijzonder moment samen.

Naturalflowercards