Eridri verkoopt bij ons de populaire babykleding van Feetje. Dit Nederlandse merk bestaat al sinds 1981 en staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Leuk als kraamcadeau, bijvoorbeeld in combinatie met de babyverzorgingsproducten van het bekende merk Naïf!

Babykleding van Feetje in Vorden

In onze winkel vind je jacks, rompertjes, pyjamaatjes, sokjes en meer in de maten 56 tot en met 86, dus geschikt voor de allerkleinsten. De wafelpyjama is Feetjes meest populaire artikel. Deze wordt al bijna 40 jaar verkocht. De zo kenmerkende stof is superzacht om in te slapen!

Babykleding van biologisch katoen

Veel kleertjes van de Feetje-collectie worden gemaakt van biologisch katoen. Ook de verwerking ervan gebeurt op een milieuvriendelijke wijze en onder goede arbeidsomstandigheden.

Naïf babyverzorging

Behalve de huidvriendelijke babykleding van Feetje, verkoopt Eridri bij ons ook de bekende baby- en kinderverzorgingsproducten van Naïf. Dit nog jonge merk is opgericht door Jochem Hes en Sjoerd Trompetter. Toen zij in 2013 allebei vader werden, ontdekten ze dat zelfs in huidverzorgingsproducten speciaal voor baby’s nog schadelijke ingrediënten kunnen zitten.

“Ieder mens wordt van nature naïef geboren: puur, eerlijk en onbevangen. Dat willen we graag zo houden. Schadelijke ingrediënten, moeilijke woorden en misleidende claims horen daar niet bij”

Jochem Hes en Sjoerd Trompetter, founding fathers van Naïf.

Hun eigen verzorgingsproducten zijn daarom 100% vriendelijk voor gevoelige babyhuidjes en grotendeels natuurlijk. Ook bevatten ze geen gluten, dierlijke ingrediënten ( ze zijn dus vegan) en zijn ze dierproefvrij. We hebben niet het gehele assortiment van Naïf op voorraad, maar wel de populairste producten zoals de babyshampoo en de douchegel. Ook verkopen we leuke cadeausetjes. Gecombineerd met een mooie pyjama of outfit van Feetje is dit een geweldig leuk én praktisch kraamcadeau!

Meer info over onze deelnemer Eridri (achter wie onze vrijwilliger Erica schuilt) vind je op www.facebook.com/eridribabykleding

We hebben meer voor baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en kinderen in onze winkel! Keigoed Speelgoed verkoopt duurzaam, leerzaam en vooral heel erg leuk speelgoed voor kinderen van 0 tot 12. De Maeckerij maakt vlaggenslingers, etuitjes, kussens, sieraden en schattige vestjes van gerecyclede stoffen en andere materialen.