Op zoek naar leuke eigentijdse mode in Vorden? Ook dat hebben wij in onze fijne winkel! Tramontana, Creme de la Creme, Fos, &Co, Angelle Milan, G-Maxx, Dreamstar en Red Button Jeans: dit zijn maar enkele van de merken die Tine Mode bij ons verkoopt. Voor vlotte damesmode voor een gunstige prijs ben je dus bij ons aan het goede adres. Het assortiment wordt geregeld aangevuld en wisselt uiteraard met de seizoenen.

Mode in Vorden: Tine Mode stelt zich voor

Tine Mode is het bedrijf van Albertine en Wilma, zussen, en sinds 2007 eigenaren van Tine Mode. Hun voorgangster heet Tine, vandaar de naam. Sinds augustus 2017 huren ze een gedeelte in onze winkel. Ze geven ook kledingparty’s, zowel in hun eigen winkel in Leesten als bij Van Sinckel. Houd onze nieuwspagina en Facebook in de gaten voor data voor deze gezellige avonden!

Voor meer informatie over Tine Mode kun je terecht op https://www.facebook.com/Tine-Mode

Ben je op zoek naar sportieve (buitensport)kleding? Van Rene Vos Outdoor & Sports verkopen wij jassen, broeken, shirts en truien voor vrouwen én mannen. Deelnemer Catootjes maakt zelf gebreide accessoires zoals sjaals, mutsen en omslagdoeken. Ook voor accessoires zoals tassen, portemonnees, zonnebrillen, sieraden en sjaaltjes kun je bij ons terecht!