Warme, gehaakte woondekens om onder weg te kruipen, stoere grofgebreide sjaals in de nieuwste modekleuren, hippe beklede krukjes en meer: PAM hippe mhaak- en breisels verkoopt het allemaal bij ons. ‘Stoer zonder poespas’, noemt ze haar creaties, en ze zijn nog heel betaalbaar ook!

Gebreide en gehaakte dekens en sjaals

Achter PAM hippe mhaak- en breisels gaat Patricia Isselman schuil (PAM zijn haar voorletters). Van kinds af aan breit en haakt zij al, nadat ze het van haar moeder leerde. Ze zegt er over: “Het is en blijft een heerlijke hobby. En hoe leuk is het dat ik anderen blij kan maken met een haak- of breisel van mij”.

Acryl en andere materialen

Patricia maakt voornamelijk gebruik van acryl of een mix van materialen voor haar producten. Zo zijn ze niet duur en kunt u een hippe sjaal uitzoeken bij elke outfit.

Naast de hierboven al genoemde gebreide en gehaakte dekens en sjaals, verkoopt PAM bij Van Sinckel ook babydekentjes, mutsen en nog meer woonaccessoires. De collectie wisselt geregeld en gaat mee met de seizoenen. Zoekt u toch nog net iets anders? PAM werkt ook in opdracht.

Wilt u meer weten over de gebreide babydekentjes en andere haak- en breisels van PAM hippe mhaak- en breisels? Kijk dan op www.pamhippehaakenbreisels.jouwweb.nl.

Bij Van Sinckel verkopen we ook de gebreide dekens en sjaals van wol (o.a. merino en alpaca) van Catootjes.

gebreide en gehaakte dekens van PAM bij Van Sinckel in Vorden