De lekkerste wijnen in Vorden koop je nu ook bij Van Sinckel. Dorpsgenoot Slijterij en Wijnhandel Sander Pardijs heeft namelijk speciaal voor ons een kleine sortering van zo’n 30 wijnen gemaakt. Kies uit Achterhoekse rosés, Franse sauvignons, Spaanse tempranillo’s of Zuid-Afrikaanse cabernets.

Wijnen uit Vorden en de Achterhoek

Wist je dat we in en om Vorden meerdere wijnboerderijen hebben? Dus mag een streekproduct als een Achterhoekse wijntje niet in onze winkel ontbreken. Erg leuk voor in een cadeaumand vol met Achterhoekse streekproducten! Onze Achterhoekse wijn komt van de Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers, wiens telers behalve in Vorden ook in Aalten, Groenlo, Drempt, Zutphen, Geesteren en Kotten te vinden zijn.

Whiskey

Slijterij en Wijnhandel Sander Pardijs heeft in haar eigen winkel, ietsjes verderop aan de Dorpsstraat 22 in Vorden, een ruim assortiment gedistilleerde dranken, wijnen en speciale bieren.

Als echte whiskey-liefhebbers organiseren ze geregeld whiskey-proeverijen. Op hun website staat hierover meer. Bij Van Sinckel verkopen we overigens geen whiskey en gedistilleerd!

Voor meer informatie over Slijterij en Wijnhandel Sander Pardijs kun je terecht op slijterijvorden.nl

Naast de wijnen en Achterhoekse bieren van Sander Pardijs verkopen wij ook Italiaanse wijnen van ItaliaMondo. Liever een biertje? De prijswinnende bieren van lokale brouwerij de Bronckhorster Brewing Company uit Rha hebben we ook in de schappen staan.