De lekkerste wijnen in Vorden koop je nu ook bij Van Sinckel. Dorpsgenoot Wijnhandel Smit heeft namelijk speciaal voor ons een kleine sortering van zo’n 30 wijnen gemaakt. In onze winkel hebben we niet alleen Italiaanse prosecco’s en Franse sauvignons, maar ook Spaanse tempranillo’s en Zuid-Afrikaanse cabernets.

Wijnen uit Vorden: Achterhoekse streekproducten

Natuurlijk mag een streekproduct als een Achterhoekse witte wijn niet ontbreken. Erg leuk voor in een cadeaumand met streekproducten! Onze Achterhoekse wijn, genaamd Moj’s Kieken, komt van de Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers, wiens telers in Vorden, Aalten, Groenlo, Zutphen, Geesteren en Kotten gevestigd zijn.

Wijnen in Vorden: natuurlijk van Wijnhandel Smit

Wijnhandel Smit heeft in haar eigen winkel, aan de Burgemeester Galleestraat in Vorden, een assortiment van meer dan 400 wijnen en distillaten met een duidelijke focus op kwaliteit, eigenheid en service. Doordat ze zelf direct van de wijnhuizen importeren, kennen ze het verhaal achter de wijnen die ze verkopen. Ze selecteren de leveranciers met zorg en garanderen daardoor een goede kwaliteit en prijs.

Hebt u advies op maat nodig voor een borrel met de buren, barbecue of dinertje? In hun sfeervolle winkel geven ze graag persoonlijk advies over de wijnen die je kunt schenken, in alle prijsklassen. Ook restaurateurs vinden hun weg naar de winkel en waarderen de uitgebreide collectie zorgvuldig geselecteerde chateaux en domaines uit zowel de oude als de nieuwe wereld.

Voor meer informatie over Wijnhandel Smit kun je terecht op http://www.wijnhandelsmit.nl//

Naast de wijnen van Wijnhandel Smit verkopen wij ook Italiaanse wijnen van ItaliaMondo. Liever een biertje? De prijswinnende bieren van de Bronckhorster Brewing Company uit Rha hebben we ook.