Houdt u wel van bakken, maar niet van het bij elkaar zoeken van al die benodigde ingrediënten? Dan zijn de handgemaakte en ambachtelijke bakmixen van De Hippe Keuken iets voor u! Voeg wat water of melk toe aan deze Puike Potten en klaar is uw suikerbrood of stroopwafelmuffin.

Zoet en hartig

Het assortiment Puike Potten bestaat uit brood- en muffinmixen, appelmoes gestoofd in likeur, limonades, chocolademelk en chocolademousse. Voor wie geen zoetekauw is, kan met de hartige Puike Potten aan de slag waarmee soep gemaakt kan worden. Deze verkopen we o.a. in de smaken minestrone, bospaddenstoelen en oma’s bonensoep.

De Hippe Keuken

De Hippe Keuken is het food-bedrijf van Annet Nijbroek. Ze is getrouwd met Emiel en moeder van 2 kinderen. Na haar opleiding aan de MHS in Apeldoorn heeft ze in diverse horecagelegenheden gewerkt. In 2016 trok ze de stoute schoenen aan en is ze voor zichzelf begonnen onder de naam: De Hippe Keuken. Daarmee verkoopt ze niet alleen de producten van Zuster Evie, maar geeft ze ook high tea aan huis, catert ze desserts en stelt ze smakelijke relatiegeschenken samen voor bedrijven.

Voor meer informatie over De Hippe Keuken kunt u terecht op deze website: https://www.dehippekeuken.nl/

Klik hier voor al onze deelnemers!