Na het grote succes van de vorige editie, organiseren we dit jaar wederom een gezellige kerstpakket-oriëntatieavond voor zowel bedrijven als particulieren. Op woensdag 13 november ben je van 17.00 tot 20.30 uur van harte welkom in de winkel om geheel vrijblijvend kennis te maken met de grote verscheidenheid aan (streek)producten die wij aanbieden. Natuurlijk kan er ook geproefd worden!

Kerstpakketten op maat voor bedrijven én particulieren

Op deze avond zijn verschillende ondernemers van onze shop in shop aanwezig om uitleg te geven over hun producten.

Zo kun je proeven van Zuster Evie fudge van De Hippe Keuken. Zorgboerderij Marope zorgt voor lekkernijen uit de Achterhoek, terwijl ItaliaMondo hapjes uit de Italiaanse keuken meeneemt.

Ed van anmata.store geeft uitleg over zijn zelfgemaakte houten woonaccessoires en Anjette van Adila Wonen vertelt graag meer over de prachtige aardewerken schalen uit Marokko en Spanje die zij bij ons verkoopt.

Klik hier voor een overzicht van al onze huidige deelnemers!

Eerst hulp bij kerstpakketten

We hebben verschillende voorbeeldpakketten samengesteld in allerlei prijsklassen, met daarin zowel food als non-food artikelen. Natuurlijk kun je ook zelf pakketten op maat samenstellen. Kom je er niet uit? Wij helpen graag met het maken van de pakketten, of je er nu 1 of 100 wilt!

Speciaal voor werkgevers & werknemers

Voor bedrijven is het ook mogelijk bij ons een speciale middag of avond te boeken waarbij werknemers zelf hun kerstcadeaus kunnen uitzoeken. Zo is iedereen gegarandeerd tevreden met zijn of haar cadeau. Over kerstpakketten op maat gesproken! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kerstpakketten bij Van Sinckel kerstpakket-oriëntatieavond
Kerstpakketten op maat bij Van Sinckel