Bij Van Sinckel bieden we graag plek aan deelnemers die net als ons Achterhoekse streekproducten belangrijk vinden! Eén van die deelnemers is Marope, die bij ons niet alleen hun slow food-vlees verkopen, maar ook heerlijke jams, sauzen, sappen, mosterds en karamel van bekende lokale merken.

Slow food vlees van brandrode runderen

Marope is een kleinschalige zorgboederij op landgoed Zelle, dat net buiten Vorden ligt. Ze bieden hier o.a. dagbesteding, ambulante begeleiding en begeleid wonen aan voor jongeren en volwassenen. Onder begeleiding wordt samen gewerkt in onder meer de moestuin en het bos rondom het landgoed. Ook wordt er gezorgd voor een kudde brandrode runderen.

Deze koeien eten het hele jaar door alleen maar gras van de natuurgebieden op ‘t Zelle. In onze winkel verkopen wij het slow food vlees. Je hebt een ruime keus uit de vleesproducten. Zo hebben we diepgevroren hamburgers, saucijzen, biefstuk, entrecote, schenkel, ribstuk, braadvlees en meer.

Achterhoekse streekproducten

Behalve vlees biedt Marope bij Van Sinckel ook andere streekproducten aan, zoals Jeroms karamel en nougat uit Warnsveld, bakmixen van de Bronkhorster Molen, sauzen en jams van Groot Antink uit Groenlo, en mosterd van Antonia’s. Allemaal geweldige producten voor in een cadeaumandje vol met lokaal lekkers!

Voor meer informatie over Marope kun je terecht op hun website: http://marope.nl/

Naast de producten van Marope verkopen wij ook Achterhoekse streekproducten van o.a. Bronckhorster Brewing Company (bier) en Urtica de Vijfsprong (biologische zuivel).

Achterhoekse streekproducten van Marope