Vanaf dinsdag 25 mei is de winkel weer gewoon geopend van 10:00 tot 17:00 uur (dinsdag t/m zaterdag). Op Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni) is de winkel extra open van 11:00 tot 16.00 uur.

Veiligheidsmaatregelen omtrent corona in de winkel

Om zowel medewerkers als klanten van onze winkel zo veel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus, hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

  • In de winkel hangt een scherm boven de verkoopbalie en de kleermakersbalie, zodat veilige afstand tussen klant en verkoper/kleermaker gegarandeerd is
  • Er staat desinfecterende gel klaar voor klanten op beide balies
  • Medewerkers reinigen ieder uur de deurklinken, balie en pin-terminal in de winkel
  • Op de vloer is tape geplakt om klanten en medewerkers te attenderen op de anderhalve meter afstand
  • Er mogen niet te veel klanten tegelijkertijd in de winkel zijn

Kopen via de webshop

Kom je liever niet in winkels? We hebben nu ook een webshop voor verwenpakketten! Lees er meer over in het nieuwsbericht Van Sinckel komt naar je toe: cadeaupakket nu gratis bezorgd of ga direct naar de webshop.

Shoppen vanuit de auto of privé winkelen

Ook is het nog steeds mogelijk om privé te winkelen of te drive thru shoppen. Bij dit laatste blijf je buiten staan (of in de auto zitten) en geven wij je je vooraf bestelde product aan. Betalen kan via de mobiele pin of via een Tikkie. Lees er meer over in Privé winkelen en ‘drive thru’ shoppen bij Van Sinckel.

We zien je graag in onze winkel en/of webshop!