Online cadeaupakketten bestellen – nu GRATIS bezorging rondom Vorden

 

Juist deze tijd is het fijn om met een attentie te laten weten dat je aan een ander denkt. Met een cadeaupakket verras je opa die alleen thuis zit, jarige vrienden of je collega. Zo ben je op afstand toch dichtbij. Daarom kan je nu behalve in de winkel ook online (of telefonisch) cadeaupakketten bestellen bij Van Sinckel. Hieronder zie je alle zes pakketten.

De inhoud is per pakket uniek. Onderaan deze pagina lees je meer over de inhoud van de pakketten en de bestelprocedure.

Je bent natuurlijk ook welkom in de winkel voor een rijke keuze aan cadeau-artikelen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Houd voor de meest recente openingstijden de site in de gaten!

 

Tikkie

De online betalingsfunctionaliteit is bijna klaar, maar nog niet helemaal. Daarom kan je voorlopig je bestelling helemaal afronden hier op de site, alleen de betaling gaat via Tikkie. Daarom graag je mobiele telefoonnummer invullen, dan nemen we contact met je op en sturen we je een betaalverzoek via Tikkie voor het cadeaupakket dat je bij ons bestelt. Veel plezier met je pakket.

Let op! Doorloop wel het gehele bestelproces inclusief de betaling. Er wordt hierbij niets van je rekening afgeschreven. En daarom sturen wij je een Tikkie.

Zo gaat het

  • De inhoud is per pakket uniek. De ene kaars is de andere niet, het ene biertje is donker en het andere blond en zo zijn bij Van Sinckel heel veel verschillende cadeaus, snacks en dranken verkrijgbaar. De voorgestelde cadeaupakketten stellen wij per bestelling samen op thema maar kunnen afwijken van wat je hier op de foto ziet. Gegarandeerd zit in elk pakket voor dezelfde waarde aan prachtige producten uit het ruime en gevarieerde aanbod van de ruim dertig ondernemers in de winkel.
  • Bestellen kan door te klikken op de naam van een pakket, dan kom je in het bestelformulier.
  • Laat je pakket tot 1 juli gratis bezorgen in Vorden, Hengelo GLD, Keijenborg, Vierakker, Wichmond en Kranenburg GLD.
  • Je kunt uiteraard ook in de winkel in Vorden een pakket komen ophalen of zelf een cadeau of een ander pakket uitkiezen en direct meenemen. Als je online (of telefonisch) bestelt, zetten we het alvast mooi ingepakt voor je klaar.
  • Als je wil kunnen wij je pakket ook voor jou op de post doen naar jouw dierbare. We brengen eens per week alle pakjes naar onze collega‚Äôs van Welkoop Vorden voor verzending via DHL. Houd daarbij rekening met extra verpakkings- en verzendkosten.

Bij Van Sinckel koop je lokaal en draag jij je steentje bij aan de levendige dorpskern Vorden. Samen staan we sterk. Ook op afstand dichtbij.