Verras opa, jarige vrienden of je collega die alleen thuis zit met een cadeaupakket van ons. Zo ben je op afstand toch dichtbij elkaar. Wij bezorgen tot 1 juli gratis in Vorden, Hengelo GLD, Keijenborg, Wichmond, Vierakker en Kranenburg GLD. Ook is het opsturen van pakketten nu een mogelijkheid.

Je blijft natuurlijk van harte welkom in de winkel voor een rijke keuze aan cadeau-artikelen. Wij zijn open van di t/m za en extra op Hemelvaartsdag. Kijk op onze nieuwspagina voor de laatste updates wat betreft de openingstijden.

Gratis bezorgen in Vorden e.o. via onze webshop

Juist nu is het fijn om met een attentie te laten weten dat je aan een ander denkt. Daarom kan je nu online cadeaupakketten bij Van Sinckel bestellen. Wij bezorgen in deze periode (tot 1 juli 2020) gratis in Vorden en de omliggende dorpen.

Een hartelijk Koffie & Thee-pakket voor oma. Kies voor Moederdag het Liefste Moeder-pakket. Of haal gezelligheid in huis met het Borrelpakket of het Home-Sweet-Home-pakket. We hebben in totaal zes pakketten samengesteld:

  • Koffie & Thee-pakket regionaal gebrande koffiebonen, geurige thee, zoetigheidjes & likeur € 17,50
  • Liefste Moeder-pakket zeepje of crème, kaars, zaaigoed spreukpresentje € 14,95
  • Liefste Vader-pakket sleutelhanger, spreukpresentje, lekkers, vogelvoer € 14,95
  • Home-Sweet-Home-pakket spelletje, kaars, zaaigoed, lekkers voor op de bank, cadeautje € 33,95
  • Borrelpakket: flesje wijn, streekbiertje, stuk boerenkaas, snackje en dip € 24,95
  • Achterhoekpakket wandelgidsje, streekwijn, Bronckhorster bier, sapje, zoete verleidingen, boerenkaas € 39,95
Klik hier om alle pakketten te bekijken (en te bestellen)!

Unieke cadeau- en verwenpakketten van lokale ondernemers

De inhoud is per pakket uniek. De ene kaars is de andere niet, het ene biertje is donker en het andere blond en zo zijn bij Van Sinckel heel veel verschillende cadeaus, snacks en dranken verkrijgbaar. De voorgestelde cadeaupakketten stellen wij per bestelling samen op thema, maar kunnen afwijken van wat je in de webshop op de foto ziet. Gegarandeerd zit in elk pakket voor dezelfde waarde aan prachtige producten uit het ruime en gevarieerde aanbod van de ruim dertig ondernemers in de winkel.

Bestel- en bezorgmogelijkheden

Bestellen kan door te klikken op de naam van een pakket, dan kom je in het bestelformulier. Daar kun je aangeven welk pakket je wil en hoeveel. Geef de benodigde informatie door en kies dan voor één van de drie bezorgmogelijkheden.

We bezorgen je pakket tot 1 juli gratis in Vorden, Hengelo GLD, Keijenborg, Vierakker, Wichmond en Kranenburg GLD. Vaste bezorgdag is vrijdag.

Je kunt uiteraard ook in de winkel in Vorden een pakket komen ophalen of zelf een cadeau of een ander pakket uitkiezen en direct meenemen. Als je online of telefonisch bestelt zetten we het alvast mooi ingepakt voor je klaar. Geef ons hiervoor één werkdag de tijd.

Als je wil kunnen wij je pakket ook voor jou op de post doen naar jouw dierbare. We brengen op vrijdag alle pakjes naar onze collega’s van Welkoop Vorden voor verzending (DHL). Houd daarbij rekening met € 10 extra verpakkings- en verzendkosten.

Bij Van Sinckel koop je lokaal en draag jij je steentje bij aan de levendige dorpskern Vorden. Samen staan we sterk. Ook op afstand dichtbij.