Wil je graag even winkelen, maar in deze tijd niet met onbekende mensen in dezelfde ruimte zijn? Dan kun je bij ons nu privé winkelen. Je kan met maximaal 4 personen/huisgenoten komen op een moment dat de winkel gesloten is voor andere klanten. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of bel tijdens openingsuren 06-40569937. Uiteraard geldt deze mogelijkheid alleen voor mensen die geen ziekteverschijnselen hebben zoals koorts, hoesten, niesen of een verstopte neus!

Voor wie nu niet de winkel in wil, bieden we ‘drive thru’ shoppen aan waarbij je in de auto voor de winkel kunt blijven zitten. Je belt van tevoren je bestelling door en dan krijg je deze op de afgesproken tijd op de parkeerplaats voor onze winkel overhandigd. Betalen gaat via ons mobiele pinapparaat.

Voorlopig zijn we van dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 15 uur geopend. Onze kleermaker Kamieran is voorlopig afwezig. Houd de nieuwsberichten op deze site en/of onze social media (Facebook, Instagram) in de gaten voor aanpassingen.