In mei en juni sloten weer drie nieuwe ondernemers zich aan bij Van Sinckel! Back 2 Your Roots heeft handgemaakte babyspullen en kraamcadeaus. Dankzij De Feestfabriek kun je voortaan ook bij ons terecht voor Achterhoekse vlaggen. En de echte Achterhoekse pet is nu bij ons te koop (en al een groot succes).

Handgemaakte babyspullen

Back 2 Your Roots is het bedrijf van Judith van Dijk, een oude bekende in Vorden. Zo’n tien jaar geleden had zij namelijk hier tegenover De Sfeer van Josephine, een winkel waar ze cadeau-artikelen en woonaccessoires verkocht.

Tegenwoordig houdt ze zich dus bezig met babyproducten. Deze maakt ze zelf van kwalitatief hoogstaande en stijlvolle stoffen en producten! Bij ons verkoopt ze o.a. luiermanden, speenknuffels, speendoekjes, wiegdekens, bijtringen en haarbandjes.

De schattige Lilly-lijn is gemaakt van stoffen die Okoe-tex klasse 1 gecertificeerd zijn
De schattige handgemaakte Lilly-lijn van Back 2 Your Roots

Achterhoekse pet

De Achterhoekse vlag zie je steeds vaker wapperen bij huizen en instanties in deze regio. Helaas zijn die een beetje lastig mee te nemen naar bijvoorbeeld een evenement. Hoe draag je dan uit dat je een Achterhoeker bent? Met een cap in de Achterhoekse kleuren. Praktisch, alderbastend mooi en dus bij ons te koop!

De leukste vaderdagcadeautjes achterhoeks pakket
Vlag, wimpel en Nozem-likeur van De Feestfabriek en de Achterhoekse pet

Achterhoekse vlaggen en Nozem Oil

De Feestfabriek is bekend als organisator van festivals de Zwarte Cross in Lichtenvoorde en Manana Manana in Vorden. Ook houden ze zich bezig met de promotie van de Achterhoek. Zowel de Achterhoekse vlag als het drankje Nozem Oil zijn vondsten uit hun koker. Zij verkopen bij ons verschillende formaten van de vlag. Naast de Nozem Oil hebben we ook een klein assortiment aan Nozem Oil merchandise.

Wist je dat we al 34 ondernemers in onze ‘shop in shop’ hebben? Je vind ze op onze deelnemerspagina.