Op steeds meer plekken zie je ze trots wapperen: de Achterhoekse vlag! Bij ons in de winkel zijn deze vlaggen verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, dankzij deelnemer De Feestfabriek. En die kennen we natuurlijk weer als de organisatoren van festivals de Zwarte Cross en Manana Manana. Naast de vlaggen verkopen ze bij ons ook hun smerig lekkere drankje Nozem Oil.

Achterhoekse vlag

De Achterhoekse vlag is bedacht door Winterswijker Paul Heutinck. Zijn versie van de vlag kwam als winnaar uit de bus van een ontwerpwedstrijd, uitgeschreven door de aan De Feestfabriek verbonden Stichting Pak An.

Wij verkopen drie versies van de vlag: een kleine van 40 x 60 cm, een grote van 100 x 150 cm en een wimpel van maar liefst drie meter lang.

Nozem Oil: smerig lekker

Dit drankje, bekend geworden door de Zwarte Cross, wordt inmiddels ook buiten de regiogrenzen gulzig gedronken. De smaakkick komt van de zure citrus en pittige chili, de energiekick komt op naam van de cafeïne.

Drink het zo of on the ijsklontjes. Mix het met bier, cola of sinas, of maak er cocktails mee. Warm is het lekker in de koffie, thee of chocolademelk. Ermee koken kan ook: wat dacht je van romige desserts waar de specifieke frisse citrussmaak goed in uitkomt, of gebruik het in marinades voor barbecueën.

Wij verkopen de grote ‘motorolieflessen’ met Nozem, maar ook kleine Nozempjes. Ook voor zonnebrillen en andere Nozem-merchandise kun je bij ons terecht.

Meer informatie over De Feestfabriek vind je op www.feestfabriekakg.nl.

Van Achterhoeks vlees tot Achterhoekse jams, wij hebben het allemaal in onze winkel! Kijk bij de Achterhoekse streekproducten voor meer informatie.
Liefhebbers van likeurtjes kunnen ook bij ons terecht. We verkopen enkele
mixen van Pineut en daarnaast koffie- en stroopwafellikorette.

Nozem Oil in Vorden van De Feestfabriek