Ook voor een zachte wiegdeken, een houten bijtring of een mooi kraamcadeau loop je even binnen bij Van Sinckel, want bij ons in de winkel verkopen we nu de handgemaakte babyspullen van Judith van Back 2 Your Roots. Leuk detail: Judith is geen onbekende in Vorden…

Handgemaakte babyspullen

Hoe fijn is het dat we in Vorden en in onze winkel nu nóg meer keus hebben uit leuke babyspullen! Snel even een nieuwe bijtring kopen omdat de oude ineens verdwenen is? Of juist uitgebreid zoeken naar het perfecte cadeautje omdat u net heeft gehoord dat u voor het eerst oma wordt? Bij ons kan het allebei, o.a. dankzij Back 2 Your Roots.

De producten van dit merk worden ontworpen én gemaakt door Judith. Voor haar stijlvolle creaties maakt ze uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen.

Zo zijn de stoffen die gebruikt worden in de nieuwste lijn, Lilly, Oeko-Tex Standard 100 klasse 1 gecertificeerd. Dat betekent dat ze zijn getest op zware metalen en giftige stoffen en daarvan vrij bevonden zijn. Zeer geschikt dus voor baby’s, dreumesen en peuters!

Kraamcadeaus

Ook voor een luxe kraamcadeau kunt u bij deze deelnemer terecht. Geef de nieuwe ouders bijvoorbeeld een luiermand gevuld met handige en leuke babyproducten. Een luiermand van Back 2 Your Roots is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens heel mooi op de commode. Behalve luiers zijn ze ook leuk om kleinere babyspulletjes in te zetten, zoals billenzalf en talkpoeder.

Terug naar Vorden

Zoals gezegd is Judith, de vrouw achter Back 2 Your Roots, geen onbekende in Vorden. Zo’n tien jaar geleden had ze namelijk schuin tegenover Van Sinckel zelf een winkel, de Sfeer van Josephine. En nu is ze dus weer terug, ditmaal met haar eigen babymerk!

Meer informatie over de hand made babyproducten van Back 2 Your Roots is te vinden op www.back2yourroots.nl.

Van Sinckel is inmiddels dé babywinkel van Vorden! Naast de producten van Back 2 Your Roots, verkopen we ook de babykleding van het populaire babymerk Feetje via deelnemer Eigenwijz. Voor speelgoed, ook voor de allerkleinsten, wordt gezorgd door Keigoed Speelgoed. Een kinderfeestje te vieren? Versier de kamer met de vrolijke vlaggenslingers van De Maeckerij.

De schattige Lilly-lijn is gemaakt van stoffen die Okoe-tex klasse 1 gecertificeerd zijn
De schattige Lilly-lijn is gemaakt van stoffen die Okoe-tex klasse 1 gecertificeerd zijn
Wiegdekens voor jongens, meisjes en unisex
De wiegdekens van Back 2 Your Roots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren
De schattige Lilly-lijn is gemaakt van stoffen die Okoe-tex klasse 1 gecertificeerd zijn
De schattige Lilly-lijn bestaat uit wiegdekens, knoopknuffels, haarbandjes, bijtringen, wikkeldoeken en mutsjes