Met deze Achterhoekse pet laat je zien waar je roots (‘wottels’) liggen! Want wij Achterhoekers mogen trots zijn op onze mooie streek. We hoeven niet altijd bescheiden te zijn. Dat vond ook de bedenker van de pet, Erik Rave.

Van vlag naar pet

Rave was helemaal enthousiast na het zien van de Achterhoekse vlag, een ontwerp uit 2018. Maar een vlag neem je niet zo snel mee ergens naartoe. Dus toen kwam het idee van de cap.

Na maanden van ontwerpen en het produceren van prototypes is daar nu eindelijk het eindresultaat: een functioneel product van hoogwaardige kwaliteit. En alderbastend mooi natuurlijk.

Achterhoekse pet in Vorden

Deze enige echte Achterhoekse pet is in Vorden alleen bij Van Sinckel te krijgen. Hij is verkrijgbaar in één maat, maar wel verstelbaar.

Meer informatie over de Achterhoekse pet vind je op www.achterhoeksepet.nl.

Bij Van Sinckel verkopen we nog meer Achterhoekse streekproducten, zowel food als non-food. Zo hebben we de heerlijke kazen en het slow food rundvlees van de Vordense zorgboerderijen De Vijfsprong en Marope. De honing komt uit Halle, het bier van de Bronckhorster Brewing Company wordt daar weer vlakbij gebrouwen.
De van de Zwarte Cross en Manana Manana bekende Nozem Oil is ook in onze winkel te vinden. De populaire Achterhoekse vlaggen verkopen wij in verschillende uitvoeringen en groottes.