Komend weekend, van donderdag 25 t/m zaterdag 27 juli, vinden de Vordense Zomerfeesten weer plaats. Van Sinckel is op vrijdag met een kraam aanwezig op de braderie in het centrum (van 14-19 uur), maar er staat die dag ook een gezellige kraam voor de winkel zelf. Bovendien kun je op deze dagen profiteren van leuke kortingen bij ons!

Korting tijdens de Zomerfeesten

De festiviteiten tijdens de Zomerfeesten zijn geconcentreerd rondom de Dorpskerk. Maar even verderop, aan het begin (of eind) van de Dorpsstraat is het ook feest. Tijdens deze dagen zijn er bij de ondernemers hier, waaronder wij dus, leuke kortingen.

Misschien heb je de folders hierover al wel zien liggen of de advertentie in de Contact gezien. Knip de bon of bonnen uit en lever ze in bij de deelnemende winkeliers. Ook onze buren Sabelle Ondermode, Uniek Eten&Drinken, Bloemsierkunst Halfman, bakkerij Joop Bruggink en Den 4Akker doen mee!

Volop keus in onze shop-in-shop

Bij Van Sinckel krijg je 10% korting op bijna het gehele assortiment (m.u.v. al afgeprijsde artikelen, de korting geldt ook niet bij onze kraam op de braderie).

Kom dus vrijdag of zaterdag langs voor een fleurig zomerjurkje, heerlijke biologische kaas, een wijntje om alvast in Mediterrane sferen mee te komen, dé Achterhoekse pet, een mooi kraamcadeau, een streekproductenpakket, of iets heel anders.

Met ruim 30 ondernemers onder 1 dak hebben we volop keus!

Zomerfeesten 2019 Vorden
Zomerfeesten Vorden 2019 Contact