De lekkerste biertjes, wijnen, kaas, worst en sappen? Die haal je niet van ver – die worden gewoon bij jou om de hoek gemaakt! Want de Achterhoek zit vol ondernemers met jarenlange ervaring in het maken van ambachtelijke producten. Maar dat wist je vast al. Overtuig nu ook werknemers, relaties, familie en vrienden van al ons lokale talent door ze te verrassen met een Achterhoeks kerstpakket. Die nu, heel handig, online is te bestellen.

Achterhoekse en Italiaanse kerstpakketten

Voor onze online winkel hebben we zes kerstpakketten samengesteld. Drie daarvan zijn Achterhoekse kerstpakketten, variërend in prijs van €22,95 tot €44,95. Het Achterhoekse Proeverij-pakket bevat een kleine selectie van lokaal lekkers en in het Borrel-pakket zit daarnaast ook nog kaas en worst. Het Deluxe pakket is zeer uitgebreid, hiermee heb je in één keer alles in huis voor een relaxte en aangename oudejaarsavond.

Het klassieke Italiaanse kerstpakket blijft ook gewild. In onze versie vind je o.a. een lekker wijntje, olijfolie en wat te knabbelen. De koffie- en theeleuten verblijd je met ons Koffie, Thee & Chocolade-pakket. Met het Koekenbakkers kerstpakket kun je de hele kerstvakantie vooruit: houd een pannenkoekenbrunch op eerste Kerstdag, bak een boerencake voor oud en nieuw (heerlijk met kersensaus) en begin het nieuwe jaar goed met chocomousse. Ook in deze pakketten vind je veel regionale producten.

Zelf samenstellen in de winkel

In de winkel zelf hebben we nog meer kerstpakketten staan ter inspiratie. Uiteraard zijn deze ook te koop. Zelf één of meerdere kerstpakketten samenstellen kan natuurlijk ook! Wij helpen je graag daarbij.

Waarom lokaal kopen?

Met zo’n (Achterhoeks) kerstpakket steun je in één keer meerdere lokale ondernemers. Mensen die belangrijk zijn voor onze regio en die onze regio belangrijk vinden. Want het zijn de lokale ondernemers die een dorp leefbaar houden. Zij zorgen dat je voor dagelijkse boodschappen niet ver weg hoeft, maar ook voor banen, levendigheid, en de sponsoring van sportclubs en activiteiten zoals de sinterklaasintocht en braderieën.

Zeker nu in coronatijd kunnen zij een extra steuntje in de rug gebruiken!

Klik hier voor al onze online kerstpakketten