Zaterdagmiddag 8 juni houden we i.s.m. ItaliaMondo weer een Italiaanse proeverij in onze winkel. U kunt verschillende soorten Italiaanse producten zoals olijfolie, tapenades en koekjes uitproberen. Bent u op zoek naar een mooie vakantie in Italië? Ook daarmee kan ItaliaMondo helpen!

Italiaanse producten van een Italofiel

Astrid van ItaliaMondo is een Italofiel. Sinds haar eerste vakantie daar, in Pieve de Tremosine, een dorpje aan het Gardameer, heeft ze het land in haar hart gesloten.

Ze werd er verliefd op la dolce vita, het mooie en goede leven daar. De Italiaanse keuken met haar verse ingrediënten, heerlijke wijnen en authentieke producten zijn daar een belangrijk onderdeel van.

De verhalen achter die heerlijke en authentieke Italiaanse producten deden Astrid besluiten om ze hier in Nederland te gaan verkopen, onder andere bij ons in de winkel in Vorden.

Hoe heerlijk deze producten zijn, kunt u zaterdagmiddag dus zelf testen. Astrid is aanwezig van 13.30 tot 16.30 uur. Ze neemt verschillende soorten olijfolie, balsamico en tapenade mee, waaronder prijswinnaars. Voor de liefhebbers van zoete Italiaanse lekkernijen liggen de chocolade en koekjes uitnodigend klaar.

Vakantie in Italië

Ook kunt u bij deze Italië-specialist advies inwinnen over vakanties in Italië. Ze vertelt u graag over stedentrips naar Napels of Florence, agriturismo in de Abruzzen of bij het Gardameer, de beste restaurants en meer. Een soort Vakantiebeurs dus, maar dan dichtbij en met gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Italiaanse producten zoals tapenades, pastasauzen en toastjes
Tapenades, pastasauzen en toastjes van ItaliaMondo, te koop bij Van Sinckel