[05-03-2019] De afgelopen maanden hebben we maar liefst drie nieuwe deelnemers erbij gekregen! Ze verkopen bij ons stoere gehaakte en gebreide dekens en sjaals, handmade cadeaus met een Scandinavische touch, en bijzondere kunstwerken met een retrotintje.

Bijzondere kunstwerken met een retrotintje

De Miek Fabriek maakt bijzondere kunstwerken met een retrotintje. Door middel van mixed media-technieken worden afbeeldingen aangebracht op gerecycled hout zoals steigerhout of berken triplex. De oppervlakte van het hout is weliswaar bewerkt, maar oneffenheden, de structuur van het hout en eventuele noesten zijn door de afbeelding heen te zien.

Scandinavische en handmade cadeaus

Bij deelnemer Shopsmuk vindt u handmade cadeaus met een Scandinavische touch. Denk daarbij aan geïllustreerde kaarten en afbeeldingen (van een lokale illustratrice), babyrompertjes met een stoere T. rex erop, houten serveerplanken met daarin een kreeft of een Schotse hooglander gebrand, en grappige originele wenskaarten. Leuk om weg te geven of om uzelf eens iets moois cadeau te doen.

Gebreide en gehaakte dekens en sjaals

Warme, gehaakte woondekens om onder weg te kruipen, stoere grofgebreide sjaals in de nieuwste modekleuren, hippe beklede krukjes en meer: PAM hippe mhaak- en breisels verkoopt het allemaal bij ons. ‘Stoer zonder poespas’, noemt ze haar creaties, en ze zijn nog heel betaalbaar ook!