De afgelopen maand mochten we drie nieuwe deelnemers verwelkomen. Dankzij hen hebben we een nóg ruimer assortiment aan cadeaus in onze winkel. Vanaf nu kunt u namelijk ook voor handgemaakt servies, feestelijke vlaggenslingers, en sociaal en eerlijk gemaakte zeepjes en kaarsen bij ons terecht!

Uniek handgemaakt servies uit de Achterhoek

De schoonheid van imperfectie, zo typeert Anita Roskam van ZieMij Ceramics haar werk. De borden, schalen, schaaltjes, schotels en decoraties worden gemaakt in haar atelier in Barchem en zijn geïnspireerd op de elementen en de natuur. Mooi als cadeau, maar natuurlijk ook geschikt voor dagelijks gebruik in de keuken of aan tafel.

Duurzame vlaggenslingers van hergebruikte stoffen

De Maeckerij uit Zutphen maakt nieuw moois van hergebruikt materiaal. De leuke cadeautjes die je hier vindt zijn met liefde gemaakt van stoffen en andere materialen die zo een tweede leven krijgen. Denk aan slingers, etuis en tasjes, maar ook aan sleutelhangers van Scrabble-stenen (ook op aanvraag) en enveloppen van oude landkaarten met exotische bestemmingen.

Stoffen vlaggenslingers, tasjes en etuis van hergebruikte materialen

Cadeaus uit de sociale werkplaats

Voor nieuwkomer Cadeaus Met Een Missie is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. Hun zeepjes en kaarsen worden lokaal gemaakt, zodat u zeker weet dat de arbeidsomstandigheden goed zijn. De trotse makers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want al heb je een beperking, ook dan kun je mooie producten van goede kwaliteit maken!

Vrolijk gekleurde stapelkaarsen gemaakt door een sociale werkplaats