Cadeaus Met Een Missie laat in opdracht producten maken bij lokale sociale werkplaatsen, zorgboerderijen en andere werkplekken waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen werken. Bij ons in de winkel in Vorden verkopen ze met trots hun mooie kaarsen en lekker geurende zeepjes.

Cadeautjes uit sociale werkplaatsen

Al heb je een beperking, ook dan kun je mooie producten van goede kwaliteit maken. Bijvoorbeeld gelukskaarsjes waarin één of meer euromunten ‘verstopt’ zitten, of stapelkaarsen in mooie kleuren.

Of lekker geurende zeepjes in de vorm van een bloem die per drie feestelijk verpakt zijn in een doosje, een leuk kleinigheidje om iemand te geven.

In de windlichtbollen van kaarswax plaatst u een klein ledlampje of theelichtje. De gekleurde bollen geven zo een mooi licht af. Het lijken wel glazen vazen!

Sociaal, eerlijk en vol trots!

Voor onze deelnemer Cadeaus Met Een Missie is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. Zo worden de producten lokaal gemaakt, zodat u zeker weet dat de arbeidsomstandigheden goed zijn. En het mooiste is de trots die de makers ervaren omdat ze hun steentje bijdragen door mooie producten te maken!

“Een aanwinst voor de Achterhoek. Zonder subsidie toffe dingen maken waar we iets aan hebben en werk bieden aan mensen voor wie het moeilijk is om een gewone baan te hebben.

Gijs Jolink, ambassadeur

Meer weten over de sociale en eerlijke producten en de supertrotse makers van Cadeaus Met Een Missie? Kijk dan op www.cadeausmeteenmissie.nl

Van Sinckel is dé cadeauwinkel van Vorden. Wij hebben in ons assortiment kleinigheidjes en duurdere cadeaus, voor volwassenen en voor kinderen. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij deelnemers De Maeckerij, Keigoed Speelgoed, Shopsmuk en De Hippe Keuken. Wilt u bij uw presentje een leuke kaart doen? Uiteraard hebben wij die ook. Een cadeaupakket met bijvoorbeeld Achterhoekse streekproducten kunt u zelf of door ons laten samenstellen.

Kaarsen met euromunten erin van Cadeaus Met Een Missie
Gelukskaarsen met euromuntjes
Windlichten gemaakt in de sociale werkplaats
Windlichten waarin je een (led)theelichtje kunt plaatsen
Bijzondere kaarsen uit de sociale werkplaats
Dynamiet of toch niet? Ook deze kaarsen worden gemaakt door trotse makers in sociale werkplaatsen dankzij Cadeaus Met Een Missie