Sinds deze week is onze nieuwe website online! De afgelopen maanden hebben vrijwilliger Machteld en Gert Verbeek van het Vordense bedrijf Always Ahead – online marketing & webdesign hard gewerkt om een frisse site neer te zetten die makkelijk te beheren is, ook geschikt is voor telefoons en tablets, en daarnaast SEO-geoptimaliseerd is.

Nieuw

Behalve het uiterlijk zijn ook alle teksten en foto’s vernieuwd. Al onze (momenteel 31) deelnemers hebben weer een eigen pagina gekregen. Daarin vindt u info over wie ze zijn en wat ze verkopen bij Van Sinckel. Onze kleermaker Kamieran heeft ook een eigen plek op de site gekregen, waarop binnenkort ook nog wat ‘actie’-foto’s van hem zullen verschijnen.

In de categorie nieuws kunt u nu de meest recente aankondigingen van kledingparty’s, aanbiedingen, koopzondagen en andere bijzonderheden vinden.

Binnenkort verschijnt er nog een leuke nieuwe categorie, maar die houden we nog even geheim!

SEO?

Een belangrijk nieuw onderdeel van de site is niet eens zichtbaar aan de buitenkant! Het is SEO, wat staat voor Search Engine Optimalisation. Wat zich weer vertaalt in Zoek Machine Optimalisatie. Hiermee wordt bedoeld dat de site zo gemaakt is, dat hij beter gevonden wordt op Google. Zo leren nog meer mensen onze winkel, onze deelnemers en het uitgebreide assortiment kennen.

Van Sinckel wil nogmaals Gert Verbeek van het Vordense bedrijf Always Ahead – online marketing & webdesign bedanken voor het belangeloos meewerken aan de nieuwe site!