Wie maak jij blij met de kleine cadeautjes van Kado2You? Die vriendin die altijd voor iedereen klaar staat en nu zelf een steuntje in de rug kan gebruiken of misschien je dochter die net haar relatie heeft verbroken en nu eindelijk voor zichzelf kiest? Laat weten dat je aan ze denkt met een lieve kaart, een klein verwencadeautje, vriendschapsarmbandjes, of spirituele inzichtkaarten.

Kleine cadeautjes voor haar (en hem)

Wie vindt een beetje ondersteuning nou niet fijn? Weten dat een ander aan je denkt, kan al een wereld van verschil maken. De kleine cadeautjes van Kado2You zijn speciaal hiervoor gemaakt. Van lieve kaartjes met een (spirituele) wens tot een mooi vormgegeven kussen of poster met daarop een krachtige spreuk.

Verras je vriendin met een mooi ingepakt setje van postpapier met een pen, een handige shopper met een motiverend motto, een make-uptas met een spiegeltje en een ‘just for you’ zeepje. Alles is met veel liefde en aandacht bedacht, ontworpen en ingepakt door Kado2You. Bedank die mooie mensen in je leven dat ze er zijn of steek ze een hart onder de riem.

Inspirerende inzichtkaarten om in je kracht te komen

Kado2You is het bedrijf van vriendinnen Bernadet Dorresteijn (onderwijsassistent/coach) en Ingrid Jansen-Tekelenburg (coach). Enkele jaren geleden besloten ze de handen ineen te slaan om mensen te helpen weer in hun kracht te komen.

Daarvoor bedachten ze hun inzichtkaarten, ook wel coachkaarten of spirituele kaarten genoemd. Deze kaarten zijn voorzien van wijze teksten die je uitnodigen om met een frisse blik naar de wereld te kijken en je bewust te worden van je onderbewuste. Het zijn kaarten die de juiste snaar weten te raken en die je aanmoedigen om je kwetsbaarheid te omarmen, je hart te volgen, en om jezelf niet telkens onderuit te halen met negatieve gedachten. Een mooi cadeau, ook voor jezelf.

Behalve al deze producten ontwikkelden Bernadet en Ingrid ook een online training over hoe je je angsten en conflicten kunt leren beheersen door inzicht in je gedachten te verkrijgen. Kijk hiervoor op hun site.

Meer over Bernadet, Ingrid en Kado2You vind je op kado2you.nl

Kleine cadeautjes, grote cadeaus… Bij Van Sinckel hebben we voor iedereen wat leuks en moois in alle prijsklassen, of het nu voor een kind of een volwassene is. Kijk hier voor al onze deelnemers!

Kleine cadeautjes inzichtkaarten coachkaarten spirituele cadeaus Vorden