2019 sluiten we af met maar liefst 36 ondernemers in onze shop in shop! Dankzij hen hebben we een winkel vol met unieke, handgemaakte, heerlijke, sociaal bewuste, kwalitatieve, lokale en prachtige producten. Ben je nog op zoek naar kerstcadeaus of wil je één of meerdere kerstpakketten (laten) samenstellen? Kom dan nog snel bij ons langs. We zijn deze zondag (de 22e) ook open!

Kerstcadeaus van makers en andere creatievelingen

Veel van onze ondernemers zijn echte makers. In hun keuken, atelier, zaak of zolderkamer bedenken en creëren zij uiteenlopende dingen als bonbons, zeepjes of vlaggenslingers. Andere ondernemers kopen producten in waar zij zelf ook blij van worden, zoals speelgoed, woonaccessoires of kleding. In onze winkel bieden we ook plaats aan organisaties die zich sterk maken voor anderen: voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, voor kinderen die leven in bittere armoede of voor bijen, insecten en biodiversiteit.

Nog op zoek naar een cadeautje of een mooi kerstpakket? Kijk hier voor inspiratie!

Kerstcadeaus van de makers van Van Sinckel Vorden

Kerstboomkaarsjes van Cadeaus Met Een Missie; zelf kerstballen maken via De Maeckerij; keramieken kerstklokjes van ZieMijCeramics; kussens en vlaggenslingers van De Maeckerij; kerstkaarten van Shopsmuk; zeepjes van Soap&Salt; kaarsenstandaards van Beansbag; zeepjes van Every Boy and Every Girl; retro kunstwerkjes van De Miek Fabriek; wollen sjaals van Catootjes.

Collage van kerstartikelen in onze winkel

Lekkere kerstcadeautjes: gluhwein met een gebreid jasje van Stichting Every Boy and Every Girl; kerstchocolade van Bonbonatelier Janson en De Hippe Keuken; Italiaanse wijn in een feestelijke verpakking van ItaliaMondo; vis in blik van De Blikjesfabriek; Achterhoeks bierpakket van Bronckhorster Brewing Company; karamel van Jerom’s via Marope; knapperige broodjes van Worst & Honing; oesterwammenstammetjes van Groene Takken.

Collage van kerstcadeaus bij Van Sinckel in Vorden

Sieraden en kerstdecoratie van MijnSnuisterij; gehaakte kerstlichtjes van PAM; biologische zuivel van De Vijfsprong; agenda 2020 van De Bijenstichting; Bunzlau Castle mokken van The Cozy Country Store; warme sokken van Yogamoyo; Spaans aardewerk van Adila Wonen; Back 2 Your Roots babyproducten.

Collage van kerstcadeaus bij Van Sinckel in Vorden 2

Outlet kinderkleding van Stoertjes & Staartjes; lederen tassen van Saccoo; damesmode van Tine Mode; handschoenen van Rene Vos Outdoor & Sports; wijnen van Wijnhandel Smit; puzzels van Keigoed Speelgoed; Feetje babykleding van Eigenwijz; koffie en thee van De Pelikaan; kletspotjes met thee van Naturalflowercards.