Zondag 25 november is er weer een koopzondag. Van 13.00 (let op, dus niet meer vanaf 12.00 uur!) tot 17.00 uur bent u welkom bij Van Sinckel voor de leukste sinterklaascadeaus. Tevens is er een speciale Ambishion modemiddag voor moeders en dochters. Uiteraard is er deze dag ook het een en ander te proeven.

Moeder-dochterjurkjes

Deze middag zal onze deelnemer Amber Kistemaker van Ambishion bijzondere stoffen uit haar collectie meenemen om te laten zien van welke stoffen zij op maat gemaakte jurkjes kan maken, voor zowel moeder als dochter. Zo kunt u met zijn tweetjes een mooie, originele combinatie vormen! Ook is er ruime keuze uit de al bestaande collectie.

Speciale koopzondag voor Sinterklaas

In iedere winkel kunnen kinderen weer meedoen met het spelletjescircuit, zo ook bij ons. Bij het spelletjescircuit is het de bedoeling dat kinderen met een stempelkaart (te verkrijgen bij Bruna) leuke opdrachten doen in meerdere winkels. Voor iedere voltooide opdracht krijgt het kind een stempel of sticker. Een volle kaart kan ingeleverd worden bij de Bruna in ruil voor een kleinigheidje.

Foto Sinterklaas & co @ Rob Schmitz Fotografie