Wilt u energie in huis besparen, maar u weet niet hoe u dat het beste kunt aanpakken? Kom dan naar het maandelijkse spreekuur van de VerduurSaam energiecoach bij Van Sinckel. Ook is er dan iemand van Energie Coöperatie Vorden aanwezig. Wist u dat met heel simpele energiemaatregelen al snel honderden euro’s per jaar bespaard kan worden?

Wat is een energiecoach?

Een energiecoach is een vrijwilliger die met u meedenkt over makkelijke manieren om energie te besparen in huis. Het gaat hierbij niet om grote bouwkundige maatregelen, maar heel simpele aanpassingen in uw dagelijkse energiegedrag.

Samen met u kijkt een energiecoach naar bijvoorbeeld het soort verlichting en verwarming in uw huis, de hoeveelheid water die u verbruikt, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Hij helpt u meer inzicht te krijgen in uw energiegedrag en hoe u dit kunt aanpassen om snel en eenvoudig geld te besparen.

Data en tijden

De energiecoach en de Energie Coöperatie Vorden zijn aanwezig van 13.30 tot 15.30 uur op de volgende woensdagen: 17 april, 15 mei, 19 juni en 17 juli.

Meer informatie over VerduurSaam Energieloket vind u hier:
https://verduursaamenergieloket.nl/product-categorie/energiecoach/
Meer informatie over Energie Coöperatie Vorden vind u hier:
https://www.energiecooperatievorden.nl/