Op maandagavond 12 november houden de zussen van Tine Mode, Amber van Ambishion, en Ivonne van Catootjes een kledingparty bij ons in de winkel! Het begint om 20.00 uur. Hieronder staat hoe u zich kunt aanmelden.

Tine Mode

Tine Mode neemt een aantal rekken kleding mee uit hun eigen winkel, zodat er speciaal voor deze avond een extra uitgebreide keuze is. Broeken, jurken, vesten en meer zullen te passen en te koop zijn in de maten S t/m XXL.

Ambishion

Amber van Ambishion verkoopt nu al een paar maanden haar kinderjurken bij ons, maar sinds enkele weken hangen er ook jurken tussen vanaf maat 38! Tijdens deze avond neemt ze nog meer jurken uit haar gedurfde collectie mee.

Catootjes

Het is inmiddels een stuk kouder geworden; de sjaals en wanten kunnen uit de kast! Bent u toe aan een hippe nieuwe en vooral warme set? Ivonne laat deze avond haar buitengewoon fraaie handgebreide sjaals zien en voelen, alsmede hand- en beenwarmers van alpacawol.

Wilt u meedoen met deze gezellige avond, waarop uiteraard óók wat te drinken en te happen valt? Meldt u dan vóór 8 november aan in onze winkel, of via de email (info@vansinckel.nl), telefoon (06 405 69 937) of ons contactformulier.