Moeite met in slaap vallen ? Of voel je je niet helemaal in balans? Probeer dan een auraspray. Deze bevatten o.a. etherische oliën. De geuren hiervan kunnen helpen bij klachten als slapeloosheid en onrust. Via ondernemer Tribe of Awareness verkopen wij nu deze aurasprays (en rollers en badoliën), tezamen met een klein assortiment van kristallen, edelstenen en warme wollen sokken.

Etherische oliën en hun werking

Etherische oliën worden gewonnen uit geurende, heilzame planten, zoals lavendel, kamille en geranium. Het is dus een natuurlijk product. De geuren zorgen voor een bepaalde sfeer. Zo kan een parfum je ineens laten denken aan die lieve tante van vroeger. Een ander, voor iedereen bekend, voorbeeld is de geur van de citroenschil: dat geeft een zuiver, fris en opgewekt gevoel. Producenten van schoonmaakmiddelen stoppen daarom vaak een (chemische) citroengeur toe aan hun producten; deze geur geeft mensen het gevoel dat iets dan écht schoon wordt. Dan krijg je vanzelf ook een beetje een opgewekt gevoel!

Lavendel associëren we juist met rust, net als kamille (denk aan kamillethee). In de Rock Your Night – Calming Pillow Auraspray zijn dan ook de essentiële oliën van lavendel, kamille en geranium gecombineerd. Spray voor het slapen gaan wat in de slaapkamer of op het beddengoed. Door het rustgevende effect kom je uit je hoofd en kun je makkelijker afstand nemen van de dagelijkse stress.

De Rock Your Energy – Be Fresh spray geeft je juist een boost. De rozemarijn hierin werkt activerend. Samen met de andere ingrediënten, waaronder bergkristal en bergkristalelixer, geeft dit nieuwe energie. Sowieso worden alle mengsels nog ‘gerijpt’ op kristallen.

In totaal zijn er 10 aurasprays in verschillende samenstellingen, dus voor elke mood en situatie is er wel een. Kom ze in de winkel uitproberen, we hebben testers staan!

De aurasprays zijn van het Nederlandse (Haarlemse) Rock Your World.  Van dit merk hebben we ook essentiële olie-melanges in handige rollers, en met de druppelflesjes kun je oliën toevoegen aan je bad of ze gebruiken voor een heerlijke massage.

Self care: zorg voor jezelf

We weten allemaal dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is. Je probeert gezond te eten, voldoende te bewegen en te slapen en om op tijd je rust te pakken. Vooral dat laatste is niet altijd makkelijk als je een druk leven hebt. Voor wie daar wel wat hulp bij kan gebruiken, verkopen we niet alleen de aurasprays, maar ook enkele edelstenen, mineralen en kristallen.

Gebruik bijvoorbeeld amethist om beter te kunnen loslaten bij het mediteren of rozenkwarts om je huis met vriendelijkheid te vullen. We hebben ook groene avonturijn en blauwe en oranje calciet. Ze staan ook nog eens mooi op je dressoir of nachtkastje!

Tribe of Awareness

De producten van Rock Your World worden bij ons verkocht via deelnemer Tribe of Awareness, een bedrijf van Monique Hasselo Smits. Recent is ze neergestreken in Vorden, waar ze ook yogalessen geeft aan huis. In haar voormalige yogastudio in Haarlem heeft ze jarenlang goede ervaringen opgedaan met de essentiële oliën in de Rock Your World-producten.

Meer weten over Tribe of Awareness en de yogalessen in Vorden? Houd dan de Facebookpagina van Monique in de gaten: www.facebook.com/monique.hasselosmits

Klik hier voor al onze deelnemers!

Auraspray van Rock Your World Vorden

Rock Your Self en Rock Your Home: de aurasprays en badoliën met etherische oliën zijn verkrijgbaar in 10 verschillende melanges

Rock Your Crystals - boek over kristallen, mineralen en stenen

Rock Your Crystals – selfcare tips aan de hand van 50 kristallen van Hanneke Peeters

Wollen sokken met antislip voor yoga

Wollen antislip-sokken: geschikt voor yoga en avondjes Netflixen

Cadeauset met rustgevende auraspray, badolie en kristallen

Cadeauset met rustgevende auraspray, badolie en kristallen in een mooie verpakking