Met een assortiment van niet-alledaagse tassen en sieraden en heel veel lekkere geurtjes, zorgt lokale ondernemer Random’s ervoor dat we nu een nog ruimere keuze voor de modebewuste vrouw in onze winkel hebben. Houd je van stijl, elegantie en mag het best een beetje apart zijn, maar houd je het ook graag betaalbaar? Kom dan snel kijken.

Dupes: bijna niet van echt te onderscheiden

Draag je graag een lekker geurtje, maar vallen de prijzen van de populaire merken niet binnen je budget? Probeer dan de ‘dupes’ van Yodeyma. Dupes lijken op de echte geuren, maar kosten beduidend minder. In onze winkel hebben we testers van alle geuren. Kijk of je favoriete merk erbij staat of zoek een nieuwe geur uit die helemaal bij je past. We hebben ook een ruim aanbod aan mannengeuren.

Mode-accessoires

Zoek je een tas met een luxe uitstraling, maar heb je liever geen exemplaar waar iedereen al mee loopt? Random’s verkoopt bij ons ook bijzonder vormgegeven handtassen voor een leuke prijs. En als je dan toch bezig bent: verwen jezelf meteen met een mooi nieuw sieraad! We hebben zilveren kettinkjes, opvallende ringen en leuke armbandjes van het betaalbare merk Zag.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Random’s op randoms.nl.

Meer lekkere geurtjes in onze winkel vind je op de tafels van Soap & Salt (huisparfums) en Tribe of Awareness (aurasprays). Kijk voor lederen, stoffen, trendy en geupcyclede tassen bij onze deelnemers Saccoo, MijnSnuisterij, Zozijn – De Kassei en DecoDirk. Vergeet ook niet de handgemaakte sieraden van Edelsmid Ligita te bekijken!

Sieraden Zag zilveren sieraden Vorden