Bij ons kunt u nu ook terecht voor uniek handgemaakt servies uit de Achterhoek. ZieMij Ceramics maakt borden, schalen, schaaltjes, schotels en decoraties die geïnspireerd zijn op de elementen en de natuur. Mooi als cadeau, maar natuurlijk ook geschikt voor dagelijks gebruik in de keuken of aan tafel.

Handgemaakt servies uit de Achterhoek

De vrouw achter ZieMij Ceramics is Anita Roskam. Haar passie is keramiek maken voor u. Elk individueel ontworpen bord, beker of schotel wordt stuk voor stuk gemaakt en is daarom uniek. Toch past het perfect bij iedere tafelsetting en stijl.

Kenmerkend in Anita’s werk is de schoonheid van imperfectie. Niets is gelijk. Elk stuk is uniek. Alles maakt ze in kleine oplages. Haar werk bouwt ze op door haar handen en soms door middel van mallen. Ze gebruikt alles wat ze maar vindt aan mooie vormen en structuren, zoals bijvoorbeeld oud vintage kant.

Voor meer informatie over het handgemaakte servies van ZieMij Ceramics, kunt u terecht op www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ziemij-ceramics/

Bij Van Sinckel verkopen we ook het bijzondere servies van Bunzlau Castle via deelnemer Cosy Country Store en de Marokkaanse en Spaanse schalen en kommen van Adila.

Uniek handgemaakt servies in Vorden