“Classy-chique, voor vrouwen vanaf een jaar of 35”, zo omschrijft de Achterhoekse Tonnie Cornegoor de dameskleding die ze sinds september 2020 bij ons verkoopt onder de naam Styled For You. Waar moet je dan aan denken? “Een mooie, goed passende jeans met daarop een nette blouse en een blazer.” Dat is ook wat ze zelf het liefste draagt. Behalve basisstukken vind je ook meer trendy items terug in haar kledingrekken in onze winkel.

Classy en trendy damesmode in Vorden

Tonnie kan bogen op een jarenlange ervaring in de modewereld. Zo was ze onder andere 25 jaar werkzaam bij een bekende modeketen en werkt ze sinds enige jaren als personal shopper: “mijn doel is de klant hulp te bieden om het beste en mooiste uit zichzelf te halen.”

Tot begin dit jaar gaf ze ook kledingparty’s bij mensen thuis. Toen dat door de corona-crisis niet meer mogelijk was, besloot ze haar kleding via shop-in-shops zoals Van Sinckel te verkopen. Ze vult haar assortiment bij ons geregeld aan, dus vergeet niet bij ieder bezoekje aan onze winkel even bij de kleding te kijken of er iets van je gading bij zit!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Styled for You via facebook.com/styledforyou.nl

Je kunt nooit genoeg vestjes, jurken, truien, omslagdoeken, sieraden en tassen hebben! We hebben altijd meerdere ondernemers die dit aanbieden. Bekijk ze hier allemaal!